De ce e mai bine să ai un vibrator

One night stand sau vibrator?

Vibrator, draga mea! Știu că nu te ia în brațe și nici nu te trage de păr precum un Christian Grey pe care probabil l-ai agăța într-un bar sau club, dar lângă un vibrator ești în siguranță. Atât de în siguranță că îl poți folosi chiar și în apă.

De ce e mai bine să ai un vibrator? Pentru că e disponibil oricând, îl poți folosi aproape oriunde, are dimensiunile pe care tu ți le dorești și e de durată. Și mai știi de ce? Pentru că îți potolește hormonii tropăitori și ești mai puțin predispusă să intri în belele.

Sigur că suntem în 2015 și Tinder e pe val, dar câte femei se gândesc la ce li se poate întâmpla într-o astfel de noapte? Sau câți bărbați iau în calcul că se pot culca cu o nebună? Cum ar fi să aveți o aventură de-o noapte și a două zi n-ar mai vrea să plece? Și cum ar fi să aștepți pe cineva care n-ar fi foarte încântat să te găsească în compania altcuiva? Și cum ar fi să ajungi în patul unuia care refuză să aibă relații intime cu protecție? Ah, da! Cum ar fi să iei și o boală cu transmitere? Nu prea plăcut!

de-ce-e-mai-bine-sa-ai-un-vibratorVibratorul face bine. Vrei sau nu să recunoști, îți menține într-o oarecare măsură echilibrul mental. Nu discutăm despre moralitatea sau imoralitatea aventurilor de-o noapte, însă atunci când vrei să faci asta, fă-o responsabil și sigur, atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău.

Aventura de-o noapte este relativ simplă pentru bărbați. Înseamnă puțină plăcere și atât. Sau cel mult începutul unei relații cu beneficii dacă lucrurile merg chiar bine. Dar pe tine cine te asigură că nu te vei implica emoțional cu bărbatul nepotrivit? Da, știu. Ți-a spus el în timp ce dansați pe ritmuri de raggaeton că omenirea a evoluat și că puteți începe o relație de cuplu foarte frumoasă după ce „vă cunoașteți mai bine”. Și tu îl crezi, căci el este prințul fermecător cu puțină barbă, parfum scump și bicepși lucrați. S-ar putea să fii dezamăgită!

Ce crezi? Un vibrator nu-ți spune minciuni. Și nici nu promite.

Sigur că nici câteva întâlniri nu te asigură că întâlnești bărbatul perfect, însă ai mai multe șanse să-ți dai seama dacă merită sau nu să ajungi în patul lui. În fond, fiecare dintre noi avem o minimă inteligență emoțională, așa că teoretic, îți poți da seama dacă are sau nu pe altcineva, dacă pare că vrea sau nu o relație serioasă sau dacă este labil psihic.

Și dacă nu mă crezi, îți recomand Stockholm. Ți se poate întâmpla și ție:

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment