De ce ar trebui să-ți cumperi un smartwatch

smartwatch

Trăim în era tehnologiei și asta nu mai e de mult un secret. Dacă până acum un smartwatch era considerat un gadget inutil pe care trebuia să-l pui în priză în fiecare seară, lucrurile s-au mai schimbat acum.
Din fericire, un astfel de smartwatch te poate ține peste 2-3 zile, în funcție de modul în care îl folosești.

Iată care sunt motivele pentru care ar trebui să-ți cumperi un smartwatch:

1. E în tendințe.

Orice ar fi și oriunde te-ai afla, cu siguranță vei atrage privirile și curiozitatea celor din jur, iar ăsta este un lucru bun. În fond, indiferent de tipul de ceas pe care îl alegi, pe lângă funcționalitatea acestuia, este și un accesoriu.

2. Design-ul începe să fie din ce în ce mai atrăgător.

Dacă până acum, majoritatea smartwatch-urilor era realizate din plastic ieftin, acum sunt poți alege dintr-o serie de ceasuri cu cadrane minimaliste și curele metalice.

3. Încărcarea unui smartwatch s-a redus.

Spuneam deja că autonomia este mai mare, însă durata de încărcare s-a redus la maxim o oră.

4. Ai mai mult control asupra exercițiilor fizice:

Multe dintre smartwatch-uri au aplicații de fitness, care te ajută la numărarea pașilor, monitorizarea somnului și/sau caloriilor. Pentru cei care uită să acorde o atenție mai mare stilului lor de viață, este un gadget de nelipsit.

5. Prețuri mai mici:

Ca orice alt gadget, prețurile au început să scadă odată cu creșterea diversității, deci acum este mult mai accesibil pentru oricine.

6. E util pentru corporatiști:

Te întrebi cum? Spre deosebire de un ceas clasic, cu un smartwatch te poți uita discret la mesaje și apelurile vocale în timpul unei ședințe sau întâlniri de afaceri. De asemenea, este mult mai sigur să te uiți la ceas în timp ce conduci decât să folosești telefonul mobil.

7. Este ideal pentru femei:

Nu știu voi, dar eu am geanta plină tot timpul. Cu vrute și nevrute. Un smartwatch de scutește de căutarea telefonului într-o geantă aglomerată.

8. Tracker pentru copii

Există școli unde nu le este permis accesul cu telefoane mobile, însă cum poți ști unde se află copilul tău dacă nu poți lua legătura cu el? Un smartwatch cu GPS rezolvă problema multor părinți cărora le este teamă pentru cei mici. Un astfel de accesoriu te va ajuta să-ți monitorizezi copilul, să-i asiguri o arie sigură, iar când aceasta este depășită, vei fi avertizat pe telefonul tău mobil. De asemenea, primești o avertizare și dacă acesta este desfăcut de la mâna copilului.
Un alt aspect cool este acela că poți activa un microfon spion, astfel încât vei ști ce se întâmplă în jurul copilului. Dacă suspectezi că acesta se confruntă cu fenomenul de bullying în școală, microfonul este soluția.

Una peste alta, statisticile arată că astfel de gadgeturi se vând din ce în ce mai mult, ceea ce probabil înseamnă mai mult decât un trend.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

  1. Reply
    Aurora

    Cel mai bun motiv pentru care ar fi bine sa-ti iei un smartwatch in momentul de fata cred ca ar fi pretul mic si modelele diverse. De exemplu, pe https://www.xkids.ro/ sunt chiar si tipuri de ceasuri inteligente pentru copilasi pentru ca toti membrii familiei sa se poata bucura de noua tehnologie.

Leave Your Comment