De ce ar trebui să ai cont pe Tinder

Tinder

Tinder is how people meet. Cam așa se prezintă aplicația care a înnebunit America. Mi-am petrecut câteva ore pe Tinder și spun cu tărie că este cel mai superficial mod de a întâlni pe cineva. Cu toate astea, e o aplicație mișto.
Tot ce trebuie să faci este să-ți conectezi aplicația cu profilul de Facebook, îți stabilești poziția GPS, setezi cea mai tare poză de profil a ta, ajustezi distanța și vârsta persoanelor care vrei să-ți apară și aștepți așa numitele match-uri.

Dincolo de superficialitatea și motivul pentru care majoritatea românilor se înscriu, te poți distra. E un soi de așa da și așa nu cu persoane reale.

După ce ți-ai completat profilul cu trei-patru fotografii și o scurtă descriere, poți începe să dai like-uri la persoanele care-ți gâdilă retina. Sau pantalonii, după caz. Atunci când și cealaltă persoană îți dă Like, apare un match și abia apoi puteți schimba câteva informații pe chat. Regula este simplă: dacă nu există o potrivire din ambele tabere, nu puteți comunica. Simplu, nu?

De ce e mai tare Tinder decât Facebook? Pentru că pe Facebook nu ești sigur de „disponibilitatea” utilizatorului. Pentru că pe Facebook există persoane într-o relație sau care folosesc rețeaua de socializare pentru alte scopuri decât pentru dating. Tinder este altfel. Tinder este locul unde poți fi direct și unde ai certitudinea că vei găsi femei disponibile. Disponibile la orice. Cred că atunci când începi să folosești Tinder e ca și cum ți-ai dat acordul să cunoști potențiali viitori parteneri pentru treburi intime. Da, intime. Nu pe Făt-Frumos. Deși, dacă mă gândesc bine, am văzut tipi suficient de mișto încât să nu aibă nevoie de o aplicație pentru a atrage femei în pat. Încă nu știu care e treaba cu ei. În rest, la prima vedere, Tinder e plin de femei și bărbați dispuși să fie validați pentru un one night stand. Ăsta da curaj, nu glumă! Și asumare! Românii chiar își asumă flirtul pe rețelele de socializare.

TinderSă revenim totuși: De ce ar trebui să ai cont pe Tinder?

1. One night stand: imaginează-ți că te duci în club, vezi un tip/o tipă mișto și nu știi cum să-l abordezi. Roagă-te să aibă Tinder! Pornești GPS-ul (aplicația consumă resursele telefonului, așa că ai grijă cât o folosești) și începi să cauți. Poți să ai noroc sau nu să-l întâlnești pe Mr. Right. Voila! Ai cu cine să pleci acasă. Sau la hotel.

2. Ești în depresia post-relație: cum să te vindeci repede și sigur? Îți faci cont pe Tinder și aștepți aprecieri. Aprecierile fac bine.

3. Ești singur de prea mult timp: nu-ți garantez că-ți vei găsi jumătatea, însă cel puțin ai certitudinea că poți câștiga o întâlnire. Ce urmează după, ține de voi.

4. Vrei să-ți prinzi iubitul/iubita în flagrant: da. Poate că partenerul tău te înșală. Fă-ți un cont fals de Facebook, pune-ți o poză drăguță și începe căutarea. S-ar putea să-l găsești!

5. Ghid turistic: la asta nu te gândeai, nu-i așa? Cum ar fi să te duci în vacanță într-o țară străină și să ai nevoie de un ghid turistic de la mama lui? Că doar de aia e rețea de socializare, nu? Selectezi 10 km distanță și cauți. Sigur se găsește cineva disponibil să-ți arate atracțiile turistice din orașul lui.

6. Ești frustrat: păi dacă nu ai noroc în dragoste și nici nu te-a înzestrat cel de sus cu un fizic de invidiat, pune-ți o poză de profil cu Brad Pitt tânăr și ai succes. Sau nu.

7. Pentru că vezi persoane cunoscute. Și e amuzant. E amuzant să-ți vezi fostul șef cum speră să întâlnească gagici. Sau pe mătușa aia nebună, singură de câțiva ani.

De ce nu ar trebui să visezi la Făt-Frumos de pe Tinder? Provoacă dependență. Și dacă te întâlnește pe tine nu înseamnă că se oprește acolo. Până la urmă, nu suntem făcuți pentru monogamie, iar tentația e mare. Dacă găsește ceva mai bun decât tine și îi scapă? N-ar fi păcat?

Și dacă încă nu ai înțeles cum ești privită pe Tinder, îți las un video cu Tinderella. Îți doresc succesuri!

Sursă foto: gotinder.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment