De ce aleg femeile bărbații răi

De ce aleg femeile bărbații răi?

Se întâmplă de când lumea și pământul. Femeie decentă, cu principii sau nu, să se îndrăgostească de un El. Un El rău, capabil să-ți dea lumea peste cap și să te facă să trăiești o pasiune bolnăvicioasă. Nu știu dacă există femei care să nu fi avut cel puțin o dată-n viață de-a face cu un astfel de bărbat, însă dacă există, eu nu le-am întâlnit.

Cine este acest bărbat rău? Poate așa s-a născut și atunci putem da vina pe genele lui proaste, însă mai există bărbatul care s-a autoeducat în acest sens, fie dintr-o doză de egoism, fie din cauza dezamăgirilor pe care le-a suportat de-a lungul vieții lui de mascul feroce.

EL este bărbatul care distruge inimi, îți dă peste cap orice gând, te lasă cu întrebări fără răspuns, poate că se sinchisește să-ți lase și iluzia unei mari iubiri, dar la final rămâi cu ..nimic. Pardon, cu un gust amar.

Practic și teoretic, nu ai ce să cauți lângă un astfel de om, dar are așa o atracție încât efectiv nu te poți abține.

Cum arată bărbatul rău?

Nu vorbim despre acei bărbați tatuați până-n dinți, de ți-e frică să te și apropii de ei. Vorbim despre bărbatul sigur pe el, cu o atitudine șarmantă, cunoscător al vieții de noapte mai ceva decât o busolă.

Femeile iubesc barbatii raiCum acționează bărbatul rău?

Cucerește dintr-o privire și aruncă zâmbete dubioase.

De ce? Pentru că EL este altfel. Altfel decât bărbații care știu ce vor, educați și cu bun-simț. Nu că n-ar avea și EL bun-simț, îl practică cu mare succes, te bagă-n ceață, știe să fie chiar și sensibil, dar numai când își urmărește scopul: acela de a te face pe tine bucăți și bucățele. Bărbatul rău are propriile lui reguli, apare și dispare când vrea mușchiul lui bine lucrat, apoi revine și îți promite marea și sarea, ca dimineață să te mai trezești cu nimic. Și nimeni.

Bărbatul rău are grijă de aspectul lui fizic până la cel mai mic detaliu, pentru că se folosește din plin de asta.

De ce iubim noi, femeile, bărbații răi?

De proaste. Exagerez, evident. Probabil că ne provoacă într-un fel sau altul. Și provocările ne atrag ca pe un magnet. Poate că așa simțim că ne condimentăm viața pentru că bărbații răi provoacă obsesii. Obsesii care mai devreme sau mai târziu te vor durea până în măduva oaselor.

Ce se întâmplă mai departe?

Femeia, eroină din fire, va crede falsa idee că numai alături de ea, bărbatul rău va deveni bărbatul ideal pe care îl caută de-o viață, pe care îl poate transforma în tatăl copiilor ei. Zic eu dintr-o formă de orgoliu, care nouă nu ne lipsește deloc!

Ce se întâmplă la final?

Incert. Așa se poate descrie finalul cu un astfel de bărbat. Îți mănâncă nopți, gânduri, energie, principii, timp! Majoritatea probabil că reușesc să se oprească la timp, altele se consumă până se ofilesc odată cu frunzele din octombrie..

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment