De câte ori iubești în funcție de zodie

De câte ori iubești în funcție de zodie se bazează pe personalitatea fiecărei zodii în parte. Orice zodie are defecte și calități, ceea ce înseamnă că în funcție de acest lucru un nativ poate iubi o singură dată în viață sau chiar de mai multe ori.

BERBEC: Trei

Berbecii sunt recunoscuți pentru suspiciunile cu care tratează oamenii, de aceea ei vor avea cel puțin trei relații foarte serioase: prima din curiozitate, a doua poate din interes, ca a treia să fie din suflet.

TAUR: O singură iubire

Taurii au nevoie de stabilitate în general, fiind romantici incurabili. De regulă, se îndrăgostesc greu, de aceea putem spune că vor iubi o singură dată.

GEMENI: Trei

Gemenii sunt persoane vulcanice, mereu în căutarea unei persoane speciale, deși nu o găsesc atât de ușor. Există posibilitatea ca de-a lungul vieții să facă anumite compromisuri, însă abia după vor avea o liniște sufletească, vor fi capabili să primească și să ofere ceea ce caută.

RAC: Două

Racii sunt persoane sensibile și stabile și dacă vor ajunge să iubească de două ori, va fi pentru că au fost dezamăgiți prima dată.

De-cate-ori-iubesti-in-functie-de-zodieLEU: Nelimitat

Leii sunt persoane cărora le place să cucerească, se simt invincibili și nu dau înapoi de la nicio cucerire. Este una dintre zodiile care suferă cel mai mult.

FECIOARĂ: Două

Nativii din Fecioară sunt persoane care își calculează fiecare mișcare atunci când au o relație. Își ascund foarte bine emoțiile și nu se implică prea mult în relația de cuplu. Au o personalitate rece și pretențioasă pentru că nu vor să fie rănite.

BALANȚĂ: Opt

Persoanele sub semnul Balanță au obiceiul de a căuta nod în papură și parcă niciodată nu găsesc perfecțiunea pe care o așteaptă. Spre deosebire de Gemeni, care au o intuiție mult mai bună și reușesc să-și dea seama mai repede ce vor, Balanțele nu vor găsi niciodată ceea ce caută. La fel ca și Leii, Balanțele suferă destul de mult.

SCORPION: O dată

Persoanele din Scorpion iubesc o singură dată cu adevărat, restul fiind doar aventuri care nu-l ating.

SĂGETĂTOR: Patru

Vor încerca să aibă o relație așa cum își doresc până când vor accepta un compromis.

CAPRICORN: Cinci

Fiind foarte posesivi, Capricornii sunt deseori părăsiți pentru că își surprind mereu partenerul cu părțile lor negative. Există posibilitatea să fie părăsiți până când renunță la un astfel de comportament.

VĂRSĂTOR: Trei

Vărsătorii înșală mai mult și mai des decât Gemenii pentru că se plictisesc. Astfel, deși au relații lungi, ajung să se plictisească repede și să iubească platonic sau să rămână într-o relație din obișnuință.

PEȘTI: O dată

Peștii sunt persoane introvertite și iubesc o dată și bine. Restul relațiilor vor fi pentru el niște detalii, deși atunci când iubește trage cu dinții de relație.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment