Dai Superlike pe Tinder, ești disperat.

superlike

Nu te supăra, dar tu, cel care dai SuperLike pe Tinder ești disperat? Sau de ce ai vrea să-i spui unei gagici un fel de: „Uite pisi, eu sunt un nene care nu prea are succes la femei, dar tu îmi placi maxim.” Adică de ce ar vrea una (care oricum e defectă din moment ce stă pe Tinder) să aibă un match cu unul disperat de atenție?

Sau care e scopul acestei opțiuni? Poate are alt rol și greșesc! Am stat pe Tinder. Am studiat. Am vorbit. Ăștia care dați SuperLike sunteți disperați și se simte prin toții pixelii fotografiilor voastre!

Hai să-ți zic de ce n-ar trebui să fii disperat. Adică de ce să nu dai SuperLike:

1. Femeile-s nașpa.
Când femeia ajunge într-o gloată de bărbați, fie ea pe Tinder, Fratelli sau Loft, ajunge din disperare. Este disperată după atenție, după complimente, după relații, după aventură (dar nu recunoaște niciodată, că asta nu înseamnă că e și c***ă), după bani, după orice. Rar o să găsești o femeie cu mai puține probleme pe Tinder. Și da, știu, toate spun „Eu nu prea stau pe Tinder, de fapt nici nu folosesc aplicația asta”. Hait! Păi de ce îți mai pui pisicuță aplicația? Nu știi că papă baterie? Și asta nu vine așa, pur și simplu, vine după ce vă întreabă pe voi: „Dar tu ce faci pe Tinder? Cauți o relație?” Toți caută să se însoare cu una de pe Tinder și toți sunt niște tipi foarte ok, dar care au avut neșansă în dragoste. Iar femeile sunt niște victime mai sfinte decât Maria Magdalena.

2. Îi spui indirect că ești disperat.
Bun. Am lămurit mai sus că femeile sunt nașpa (gagici, nu vă supărați pe mine, dar în mare asta e realitatea. Stați pe Tinder pentru că nu sunteți apte să schimbați două cuvinte în viața reală. Și pentru că aveți nevoie să-l validați pe fraier: are mașină sau n-are? Are mușchi sau n-are? Petrece pe la Loft sau în Vamă?)

Dacă gagicile sunt nașpa, de ce ai vrea să-i mai dai și un SuperLike? Astea de se cred buricul pământului și care au și fotografii doveditoare, nu se vor uita la tine. Decât dacă ai cel puțin o fotografie cu un BMW, de preferat model nou și vreo 2-3 cechinuri la astea de lux. Dar asta vrei? Adică, atât poți?

3. Femeile bune nu vor disperați.
Să presupunem că există o femeie normală la 100 de nebune de pe Tinder. Să presupunem că și-a instalat Tinder-ul dintr-o glumă proastă sau dintr-un pariu pe care nu vrea să-l piardă. Nu știu, orice. Femeii ăleia n-o să-i placă de tine pentru că va avea capacitatea să îți facă profilul psihologic rapid. Și nu te supăra, dar dacă dai SuperLike pe o aplicație unde parcă simți nevoia de a fi discret, înseamnă că ești disperat.

Și încă un lucru! Așa cum femeia are nevoie să fie cucerită, și noi simțim nevoia uneori să nu fie totul la botul calului. Nu de alta, dar nu e fun!

Cu drag,
Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment