Dacă-ți place la Han, nu veni la bubuială!

bubuiala

Porți tricou roz, ai o burtică ghiftuită de mititei cu muștar și scoți des banu’ pentru dedicații? Rămâi la han, te rog eu mult! Și te mai roagă câteva mii de oameni, care nu te vor pe lângă ei.

Muzica asta fără versuri, care pare că se repetă și face doar bum-bum, nu e pentru tine. Dacă obișnuiești să frecventezi BOA și Hanul Drumețului, nu veni la petrecerile cu bubuială. Nu e nimic cool să porți ochelari de soare noaptea și să dai din cap pe o muzică pe care oricum nu ai cum să o înțelegi. Unde ai auzit tu că e mișto să-ți dai Check In la Luciano, Solomun (tu-i zici Salamun, dar nu contează) și mai știe ce petrecere pe vreun acoperiș? Hai că asta n-ar fi nimic. Dar să tragi ca nesătulul liniuțe și să înghiți pastiluțe pentru că tot așa, ai auzit tu, că e cool… băi, asta e de rahat!

E de rahat să vii tu, cu comportamentul tău grotesc, într-o masă de oameni mișto. E de rahat când vii și te-ntinzi pe jos, cu ochii bulbucați și începi să urli despre cât de spart ești. Nu că ai fi întreg, dar înțelegi tu gluma. Sau nu…

E de rahat să vii și să strici o comunitate în care n-ai ce căuta. Că de aia s-a format. Ca să nu vii tu și neamurile tale! De aia își iau toți haine negre și cei mai terminați teneși, că pentru ei nu mai contează cum se îmbracă! Fie că-s corporatiști, fie că nu. Acolo se duc toți pentru un singur lucru: muzică bună. Nu se duce niciunul să epateze și să ceară dedicații. Acolo te duci dacă ești mișto în adevăratul sens al cuvântului. Te duci dacă ești capabil să-ți ceri scuze când te lovește cel de lângă tine, te duci să bei din pahar din plastic, să dansezi ca și cum nu te vede nimeni, să empatizezi, să taci. Asta faci!

Dacă-ți place la Han, te rog eu mult, nu veni la bubuială! Tu n-ai cum să înțelegi muzica asta. Tu n-ai control asupra deciziilor tale și pui niște oameni mișto în pericol. De la organizatori până la consumatori. Pentru că noi, ăștia de suntem consumatori de muzică electronică, ne simțeam în siguranță la astfel de evenimente. Noi, ăștia de ascultăm sunete și nu versuri, eram fericiți fără tine acolo. Ne era tare bine când nu ne agasa nimeni cu vorbe și gesturi impertinente.

Dacă n-ai mai veni, ți-ar mulțumi și organizatorii. Știi de ce? Pentru că ești atât de iresponsabil și neghiob, încât îi pui și pe ei în pericol. Pentru că tu nu știi ce înseamnă respectul față de niște oameni care se străduiesc să-ți ofere niște condiții pentru a te rupe de superficialitate pentru câteva ore. Tu nu știi că dacă te spargi ca nesătulul, ei sunt primii care răspund de prostia ta. Dacă ăsta e singurul lucru pe care l-ai înțeles din astfel de petreceri, n-ai înțeles nimic! Muzica electronică nu înseamnă să fii ultimul spart.

Așa că nu mai veni decât dacă ești capabil să-ți pui un tricou negru, să-ți ții gura și să nu mai deranjezi pe nimeni. #EstiCocalarStaiLaTineAcasa

Cu drag,
Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment