Dacă-l admiri, spune-i da

barbat admirat

Nu e suficient să-l iubești și nu e suficient să fii îndrăgostită. Dacă-l admiri, abia atunci să-i spui DA. Se spune că femeile n-ar trebui să se căsătorească niciodată cu un bărbat decât dacă ar fi mândre să aibă un copil care să-i semene. Când o să-ți fie atât de drag încât vei avea imaginea asta, abia atunci să-i spui „da”.

Iubirea e cea care face ca o relație să dureze, însă ce e iubirea? Grea întrebare! Pare că iubirea-i subiectivă și sentimentul în sine diferă de la persoană la persoană. Fără încredere, emoții și gânduri nu s-ar forma niciun fel de legătură, însă chiar și așa, timpul este dușmanul iubirii. Și știi de ce? Pentru că fără admirație nu există respect. Și fără respect, iubirea se duce pe apa sâmbetei.

barbat admiratAdmirația te face să-ți dorești să-l impresionezi și să-i demonstrezi că-l respecți, iar asta face bine. Oricui. Oricând. Imaginează-ți preț de o secundă: întâlnești pe cineva pe care îl admiri, i-ai face rău vreodată? Nu. Ai putea vreodată să nu-l respecți? Nu, pentru înainte de orice, îl admiri. Te-ai putea gândi vreo secundă că ai putea găsi ceva mai bun? Nu, căci despre asta este admirația.

Să-l admiri și să-l iubești, asta înseamnă să ai o relație de calitate. Să-l admiri, să-l iubești și să ai pentru el tot atâta respect, asta înseamnă să-i spui Da.

Dacă nu-i bărbatul pe care să-l admiri, nu-ți mai pierde timpul. E ca și cum ți-ai pune singură lațul la gât și ai aștepta să evoluezi fără nicio noimă. Draga mea, este imposibil să mergi mai departe fără un bărbat incapabil să-ți ofere încredere. Este imposibil să te simți femeie fără un bărbat care să te ridice atunci când ai nevoie și când spun asta, nu mă refer la un portofel gros, ci mai degrabă la acele cuvinte fără de preț „Am încredere în tine, știu că poți.” Sunt cuvinte pe care le vei auzi numai de la un bărbat pe care îl admiri.

Spune-i „da” când îl admiri pentru glumele pe care le face, pentru personalitatea lui, pentru momentele de sensibilitate, pentru momentele când preia frâul rațiunii, pentru timpul pe care și-l petrece cu tine sau pur și simplu, pentru că el este așa. Admiră-l și cu bani și fără bani pentru că omul admirat capătă puteri și se ridică oricând, oricum, dar mai puternic.

Există bărbați pe care să-i admiri?

Există, dar bine ar fi să știi de la bun început ce te-ar face să-l admiri până-n măduva oaselor. Și dacă vei ști, îl vei găsi. Mai devreme sau mai târziu.

Sursă foto: pixabay.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment