Dacă azi ar fi ultima dată, ai face lucrurile altfel?

Dacă azi ar fi ultima dată, ai face lucrurile altfel?

Dacă am ști că acum este ultima dată, am face lucrurile altfel? Probabil că da. Păcat însă că aflăm prea târziu. Și nu rămânem decât cu părerile de rău. Cât de rău ne-ar părea că am tăcut când trebuia să vorbim? Sau că am vorbit când trebuia să ne ținem gura? Cât de rău ne-ar părea că am ales să nu facem mare lucru, când trebuia să facem totul?

De ce trebuie să treacă timp să ne amintim de toate gândurile nespuse și sentimente nearătate? Și dacă am ști.. ne-am mai lovi de imposibilitatea întoarcerii? Oare nu am învățat noi că timpul nu are decât o singură direcție de mers? Se pare că nu. Și dacă aflăm, nu reușim să băgam la cap. Pentru că suntem snobi, slabi, grăbiți și dirijați de o societate găunoasă.

Ultima dataDacă azi ar fi ultima dată, pe cine ai suna ? Și dacă fiecare zi poate fi ultima, de ce nu facem lucrurile ca fiind ultima dată?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment