Dacă aș fi bărbat..

barbat

Dacă aș fi bărbat, aș fi altfel

Dacă aș fi bărbat, aș ști cum să mă comport cu o femeie. I-aș spune că e frumoasă de fiecare dată când simt că am cea mai frumoasă femeie de pe pământ lângă mine. Dacă aș fi bărbat, aș ști că o femeie frumoasă nu înseamnă doar forme și picioare interminabile. Aș ști că ea e cea mai frumoasă când mi-ar sta în brațe, aș ști că ea e cea mai frumoasă de fiecare dată când mi-ar spune Am încredere în tine și știu că poți, aș ști că e cea mai frumoasă și machiată și nemachiată.

Dacă aș fi bărbat, n-aș aștepta ziua de 8 Martie sau alte ocazii speciale ca să o fac să se simtă specială. Dacă aș fi bărbat, i-aș da flori când s-ar aștepta mai puțin, i-aș pune felicitări în cutia poștală și i-aș spune că ea este o femeie specială. Dacă aș fi bărbat, mi-aș lua femeia în mașină și aș pleca unde aș vedea cu ochii fără bagaj, fără nimic. Așa, pur și simplu. Dacă aș fi bărbat, femeia mea mi-ar fi iubită, prietenă, parteneră. Ar fi orice, oricând.

barbat
wallpaperup.com

Dacă aș fi bărbat, aș face dragoste cu ea cu pasiune. De fiecare dată. I-aș săruta corpul cu o poftă nebună, dar aș iubi-o ca pe nimeni alta. Dacă aș fi bărbat, aș iubi-o la fel și când umblă în boxeri și un tricou lălâi prin casă, dar și când femeia puternică din ea iese pe ușă.  Aș încuraja-o fără să-mi fie teamă, i-aș spune că am încredere fără să-mi fie frică, i-aș oferi libertate fără să mă gândesc că va pleca. Dacă aș fi bărbat, aș încerca să fiu mai bun în fiecare zi, aș fi bărbatul pe care și l-ar dori să-i fie tată copiilor ei, aș fi prietenul ei cel mai bun, aș proteja-o cum aș ști mai bine, aș fi jumătatea ei perfectă.

Dacă aș fi bărbat, aș ști că nu trebuie să o fac să sufere. Aș ști că ea îmi este suficientă și că aventurile de-o noapte, i-ar face rău. Aș ști să o respect și să mă fac respectat. Aș ști să mă întorc acasă în fiecare zi. Aș ști să fiu doar al ei și atât.

Dacă aș fi bărbat, aș duce-o la petreceri și aș privi-o în continuu cum dansează. Dacă aș fi bărbat, aș ține-o de mână. Mândru în fiecare zi că ea este femeia mea.

Dacă aș fi bărbat, aș ști că pot să o duc la cel mai scump restaurant, dar și la picnic pe iarbă verde. Dacă aș fi bărbat, aș ști că ea ma iubește la fel de mult. Și cu bani, și fără bani.

Asta aș face dacă aș fi bărbat..

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment