Curiozități despre trecutul ei amoros

Nu știu de ce, însă mai toți bărbații au curiozități despre trecutul ei amoros, principala întrebare fiind: Cu câți bărbați a fost înainte? Am o veste pentru voi, femeile știu la ce vă gândiți și de cele mai multe ori vor evita să vă răspundă sau vor minți în ceea ce privește numărul de parteneri pentru că nu-și doresc să fie etichetate drept femei ușoare.

Dacă femeia respectivă nu a avut relații lungi și serioase, există posibilitatea să nu vă doriți să vi se răspundă la o astfel de întrebare, în fond și ele ca și voi au aceleași nevoi, însă dacă știți că vă deranjează orgoliul masculin, evitați să puneți astfel de întrebări.

Există o lege fundamentală a întâlnirilor valabilă pentru ambii parteneri: NU VORBIȚI DESPRE TRECUT. Fiecare persoană are un bagaj emoțional în spate cu dezamăgiri, suferință sau amintiri urâte care încă mai pot fi vii. Specialiștii susțin cunoașterea trecutului, însă nu la modul în care fiecare încearcă să-l afle, ci mai degrabă întrebând ce așteptări are de la celălalt. Trecând prin diferite relații, fiecare dintre noi are capacitatea de a-și da seama ce vrea de la următorul.

1. Nu o întreba când și cum a renunțat la feciorie. Poți discuta la modul general despre primul contact intim și să afli ce părere are celălalt despre viața amoroasă în general. Este un aspect important, mai ales în cazul femeilor care pot fi anxioase de pe urma unor experiențe nereușite.

viata-ei-amoroasa2. Motivul certurilor din relația de cuplu anterioară. Este bine să afli ce îl deranjează pe celălalt într-o relație, însă evitați să pronunțați nume. Dacă veți avea aceleași certuri în noua relație, fiecare dintre voi va asocia acest lucru cu fosta relație, ceea ce nu este nicidecum benefic.

3. Regrete. Există posibilitatea ca fiecare dintre voi să fi făcut greșeli în fosta relație, însă noul partener nu-și va dori niciodată să audă că regreți că nu ai încercat mai mult sau că ai fi putut să faci un lucru și nu l-ai făcut. Este ca și cum intri într-o nouă relație cu jumătăți de măsură. Asta nu înseamnă că nu este bine că realizezi unde ai greșit și că vei ține cont de asta pe viitor.

4. Ai înșelat. Procentul persoanelor care înșală este destul de mare în ambele tabere, cauza fiind de cele mai multe ori imcompatibilitatea în pat sau emoțională. Dacă în cazul bărbaților putem discuta mai mult despre fanteziile neîmplinite în relația de cuplu, la femei lucrurile stau altfel: sunt puține care recunosc că nu se pot simți bine în pat cu un bărbat și atunci frustrările le împing să înșele, problema fiind atunci când ele se implică emoțional cu un alt bărbat decât partenerul său. Niciunul dintre voi nu vrea să știe cu adevărat dacă ați înșelat sau nu vreodată pentru că vă veți gândi că se va întâmpla același lucru și cu relația voastră.

5. De ce s-a despărțit. Decât să o întrebi de ce s-a despărțit de fostul, mai bine întreab-o care sunt motivele pentru care ar pune punct într-o relație. Dacă nu i s-au dat papucii va ști ce să-ți răspundă din experiență proprie, astfel vei fi la curent cu ceea ce nu-i place fără să implicați trecutul în prezent.

 

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment