Curățenie printre gânduri

Curățenie printre gânduri

Dezordine, lucruri nefolositoare, amintiri prăfuite – uneori trebuie să renunțăm la zona noastră de confort și să ne mai apucăm de curățenie. O curățenie mentală și sufletească.

Începem cu intrarea principală, tragem aer în piept și luăm fiecare încăpere la rând, analizăm gândurile și stările pe care le găsim. Cele care ne plac trebuie să le lustruim, le ștergem de praf și le punem la loc de cinste. Altele poate că au fost cârpite, reparate, le examinăm cu grijă și le păstrăm dacă mai pot fi folosite. Mai există și acele gânduri care ne-au folosit ieri, dar astăzi sunt inutile. Pe acestea din urmă, le aruncăm, trebuie să dispară, fără să renunțăm totuși la înțelepciunea pe care ne-au dăruit-o.

Curățenia face bine. Poate fi chiar plăcută dacă o faci cu zâmbetul pe buze și cu perspectiva zilei de mâine. Imaginează-ți doar cum va arăta „casa” ta atunci când va fi curată.

Ordine printre ganduriPoate că vei da peste gânduri cu miros de mucegai, acel miros de vechi. Încearcă să nu acoperi mirosul, îndepărtează-l definitiv, altfel riști să-ți amintești în fiecare zi că încă mai ai lucruri nefolositoare și vechi.

Curățenia generală necesită curaj, răbdare și voință, așa că poți începe să te întrebi dacă nu cumva și tu ai nevoie de asta.

Tu când ți-ai făcut ultima dată ordine printre gânduri și stări?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment