Cum vă petreceți timpul în familie – Află ce activități puteti avea

Cum vă petreceți timpul în familie – Află ce activități puteti avea

Evoluția tehnologică și-a pus amprenta și față de socializarea în familie. Adolescenții sunt dependenți de calculator, părinții sunt tot mai obosiți sau plictisiți, astfel că deși poate membrii familiei trăiesc sub același acoperiș, ei sunt de fapt separați. Există câteva activități distractive pe care le puteți face împreună și care au rolul de a vă menține o relație apropiată.

1. Jocuri: puteți juca table, remi sau cărți pe pedepse. Ce poate fi mai amuzant să dai o pedeapsă mamei? Astfel de jocuri îi vor face pe părinți să se simtă mai aproape de copii și de ce nu, mai tineri!

2. Filmul în familie: alegeți un film împreună pe care să-l vizionați, câteva pungi de popcorn și faceți-vă propriul cinema acasă.

3. Karaoke: programele de karaoke sunt destul de accesibile, așa că dacă aveți posibilitatea, achiziționați unul și distrați-vă!

Cum petreci timpul in familie4. Lectură: decât să vă obligații copiii să citească, mai bine faceți o lectură împreună. Pregătiți ceva bun de mâncare, așezați-vă comod și citiți ceva împreună.

5. Cina: pregătiți o cină formală, așezați masa ca la restaurant și comportați-vă ca atare. Copiilor le va prinde bine să vadă cum ar trebui să se comporte într-un astfel de mediu. Aveți grijă să-i implicați și pe ei în conversație pentru a nu se plictisi.

6. Activități artistice: dacă aveți copiii mici, ajutați-i din când în când să facă diferite activități artistice, de la decorațiuni până la scene de teatru. Astfel de preocupări îi vor ajuta să se dezvolte, dar și să vă mențină relația părinte-copil frumoasă.

7. Ieșiți împreună: în funție de vârsta copiilor, alegeți un loc unde să ieșiți împreună: puteți merge la bowling, în parc, la picnic, în locuri de joacă și așa mai departe.

Tu cum îți petreci timpul în familie?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment