Cum tratezi răceala dacă ești însărcinată

Cum tratezi răceala dacă ești însărcinată

Majoritatea medicamentelor afectează fătul, așa că trebuie să ai grija întâi de toate să nu răcești. Totuși dacă ai răcit îți rămân la îndemână remediile naturiste.

Dacă ai răcit și ești însărcinată trebuie să consumi lichide, apă, ceaiuri cu lămâie, să consumi fructe și legume în stare proaspătă. Începe-ți dimineața cu un mic-dejun la care să ai o porție de cereale integrale și continua să bei sucuri din fructe și legume, supă de pui sau legume, astfel încât să ai un aport ridicat de vitamine.

Dacă ai nasul înfundat te poți folosi de o pernă în plus care să-ți ușureze respirația. De asemenea, poți face inhalații cu infuzie de mușețel la care adaugi ulei de eucalipt sau mentă. Pentru astfel de inhalații ai nevoie de un ceai fierbinte, peste care te așezi cu fața și îți pui un prosop pe cap.

Pentru durerile din gât poți face gargară cu apă caldă și sare sau zeamă de lămâie.

Nu uita să te odihnești și să te asiguri că dormi cel puțin 8 ore pe noapte.

Dacă răceala se agravează, consultă medicul!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment