Cum te machiezi dacă porți ochelari de vedere

Cum te machiezi dacă porți ochelari de vedere

Dacă porți ochelari de vedere, machiajul ochilor este foarte important pentru că ai nevoie de un echilibru. Un machiaj prea strident te va face să afișezi o imagine oarecum vulgară, pe când un machiaj inexistent te va face să pari ștearsă.

Există câteva lucruri esențiale de care trebuie să ții cont: culorile, eyeliner-ul și modul de a-ți machia ochii. Alege nuanțe de crem și maro, astfel încât să obții un look natural, dar să-ți păstrezi ochii bine conturați.

Aplică o bază deschisă la culoare (alb, crem), apoi creează-ți umbre fine cu 2 nuanțe mai închise (maro), trasează o linie fină cu eyeliner și apoi folosește mascara.

Sprâncenele sunt și ele foarte importante, deși multe femei nu mai dau importanță acestora pentru că au senzația că sunt acoperite de rama ochelarilor. Un lucru foarte fals, de altfel.

Pentru că machiajul ochilor nu este foarte strident, te poți focusa pe machiajul buzelor, folosind nuanțe de burgundia, corai, roșu sau mov-prună.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment