Cum te încalți dacă ești gravidă – Află ce încălțăminte este potrivită pentru femeile însărcinate

Cum te încalți dacă ești gravidă – Află ce încălțăminte este potrivită pentru femeile însărcinate

Pe parcursul sarcinii nu doar hainele trebuie să fie mai largi și mai comode, ci și încălțămintea. Pantofii cu toc trebuie să dispară din garderoba ta, pentru că întreaga greutate se va lăsa pe glezne, care nu vor întârzia să se umfle.

Alege încălțăminte comodă, în care să te simți bine de dimineață până seara, mai ales dacă lucrezi la birou, de preferat din piele și cu un număr mai mare.

Ține cont că atunci când ești însărcinată trebuie să eviți accidentările, ca atare pantofii cu toc prezintă un risc ridicat. Cea mai bună alegere este cu siguranță talpa ortopedică sau pantofii sport, încălțămintea plată nu-ți asigură un confort ridicat pentru că nu ai susținere.

Evită să-ți petreci mult timp în picioare, menține-te la o greutate stabilă, poartă ciorapi medicinali (elastici) pentru a evita apariția varicelor, ține picioarele cel puțin 30 minute pe zi mai sus decât restul corpului. Poți dormi cu picioarele pe o pernă.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment