Cum te îmbraci să pari mai slabă

pari mai slaba

Nu contează câte kilograme sau ce formă a corpului ai, dacă știi cum să porți hainele într-un anumit fel, vei părea mai slabă. În principiu, poți purta hainele greșit și să pari mai grasă sau mai slabă decât ești cu adevărat. Trebuie să porți un outfit care să-ți avantajeze formele corpului. Uite ce elemente specifice poți folosi pentru conformația ta.

Poartă rochii petrecute pentru a-ți arăta formele
Rochia petrecută -sau parte peste parte- este perfectă pentru femeile care au curbe generoase. Această rochie pune în evidență bustul și șoldurile, conturând talia. Aceasta este una dintre cele mai rapide modalități de a obține o formă de clepsidră a corpului. De asemenea, rochia parte peste parte li se potrivește femeilor cu o formă dreptunghiulară a corpului, reușind să echilibreze șoldurile și umerii. Oprah Winfrey este una dintre celebritățile care poartă acest tip de rochie în avantajul său.

Adaugă volane în talie
Din păcate, acest truc nu funcționează pentru toate formele de corp, dar dacă ai o formă de pară sau de clepsidră, detaliile adăugate până în talie te pot ajuta să pari mai slabă. Unele rochii au volane în jurul taliei pentru a accentua formele.

Folosește detalii pentru a atrage atenția
Este mai bine să distragi atenția de la părțile care nu îți plac. Asta poate însemna că trebuie să adaugi detalii umerilor pentru a-i face să pară mai lați sau la baza rochiei pentru a distrage atenția de la părțile problematice ale corpului. De asemenea, poți purta accesorii pentru ținutele tale, dacă nu au detalii aplicate pentru a te avantaja.

pari mai slabaOptează pentru rochii cu imprimeuri florale
Rochiile care au imprimeuri florale sunt perfecte pentru femeile mai plinuțe. Imprimeul trebuie să fie monocrom și ai nevoie de câteva încercări până să-l nimerești pe cel potrivit pentru tine. Cea mai bună parte este că florile reușesc să te facă să pari mai înaltă și mai slabă decât ești în realitate. Ar trebui să încerci imprimeul floral în combinație cu o rochie petrecută sau cu un decolteu în formă de V.

Decolteuri drepte și sutiene cu susținere
Dacă ai bustul mare, trebuie să găsești ceva care face ca acea zonă să arate măgulitor. Decolteurile în formă de V scot în evidență partea greșită a corpului și, de cele mai multe ori, te fac să pari mai plinuță. Concentrează-te pe decolteurile drepte sau rotunde, dacă trebuie neapărat și investește în sutiene cu susținere. Poți opta pentru un compleu cu bluză și pantaloni/fustă sau pentru o rochie.

Folosește curele pentru a accentua talia
Femeiele cu un corp în formă de pară, clepsidră sau dreptunghiular sunt foarte avantajate de adăugarea unei curele în talie. Creează exact forma pe care ți-o dorești. Acest truc este perfect pentru toate tipurile de rochii și bluze. Dacă nu poți adăuga o curea, caută ținute care să aibă un detaliu aplicat în talie. Încearcă să folosești curele mai subțiri, pentru că cele mai late s-ar putea să acopere zonele greșite.

Tu ce alte trucuri vestimentare care te fac să pari mai slabă știi?

Sursă foto: wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment