Cum te îmbraci la cinema

Cum te îmbraci la cinema

Mă văd cumva nevoită să clarific câteva aspecte în privința ținutei la cinema pentru că văd greșeli fatale de fiecare dată când mă duc la cinema. Și nu doar la femei.

Dacă ai fost invitat la premiera unui film, caz în care discutăm despre un eveniment, trebuie să porți o rochie, de preferat lungă, fără paiete, dar elegantă. În cazul bărbaților, o ținută smart-casual este cea mai bună alegere.

Însă dacă discutăm despre o seară obișnuită la film, lucrurile stau complet diferit. În primul rând, trebuie să țineți cont de faptul că un film durează în medie o oră jumătate, uneori chiar două, timp în care voi stați pe un scaun, care în unele cinematografe nu sunt chiar comode. Dacă luați în calcul acest aspect este clar că ținuta voastră trebuie să fie una confortabilă.

Tocurile exagerate și hainele sclipicioase nu sunt în ton cu acest mediu. Optează pentru ținute casual sau smart casual, păstrând astfel comoditatea necesară. Reține că la cinema există trepte pe care trebuie să le urci și luminozitatea este scăzută, motiv pentru care tocurile te pot pune în pericol.

Iată câteva idei pentru ținuta la cinema:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment