Cum te faci blondă fără decolorant

Blondă și seducătoare? Nu-ți face griji dacă natura nu te-a înzestrat cu plete blonde. Cu toate că metodele pentru decolorarea părului nu mai sunt atât de agresive ca pe vremuri, noi îți propunem câteva variante ajutătoare pe care le găsești în propria bucătărie. Avantajul să te faci blondă singură? Nu te costă o avere și nici nu-ți degradezi părul.

Iată care sunt ingredientele din bucătărie pe care le poți folosi:

1. Mierea: ce-i drept este foarte lipicioasă și greu de curățat, însă este o adevărată minune pentru părul tău, nu doar pentru hidratarea pe care ți-o oferă, ci și pentru deschiderea culorii părului deoarece conține peroxid de benzoil (un derivat al apei oxigenate).

Amestecă 4 linguri de miere de albine cu puțină apă sau oțet pentru a obține o mască ușor de aplicat pe păr. Această mască se lasă peste noapte pe păr, acesta fiind coperit fie cu o cască de duș, fie cu folie de plastic și un prosop deasupra.

2. Mușețelul: dacă ești deja blondă îți poți accentua nuanțele de blond cu ajutorul ceaiului de mușețel. Prepară o cană mare de ceai și las-o la răcit. Ceaiul de mușețel ajută să-ți deschizi părul treptat, într-un mod natural. Tot ce trebuie să faci este să aplici ceaiul pe porțiunea pe care îți dorești să se deschidă la culoare și să lași părul să se usuce natural, fără să clătești ceaiul.

cum-te-faci-blonda-natural3. Lămâia: Datorită acizilor citrici care creează nuanțe subtile de blond, lămâia este cel mai popular fruct care ajută la decolorarea părului.

Amestecă un sfert de cană cu apă caldă cu una plină de suc de lămâie și amestecă foarte bine. Aplică pe păr și așteaptă ca părul să se usuce.

Atenție dacă ai părul uscat trebuie să amesteci preparatul cu puțin balsam de păr pentru hidratare.

4. Scorțișoara: Atunci când încerci să-ți decolorezi părul, fie prin metode naturale, fie printr-o metodă convențională, părul are tendința de a căpăta o nuanță de portocaliu și nu de blond așa cum îți dorești. Scorțișoara are rolul de a estompa efectul de păr degradat și aspru. Se amestecă scorțișoară cu apă până când devine o pastă și aplic-o pe tot părul după ce ai folosit balsam.
Scorțișoara o poți lăsa atât cât dorești, însă este indicat să o lași să acționeze pe timpul nopții pentru a avea cele mai bune rezutate. Scorțișoara este singurul ingredient din bucătărie care te îți decolorează părul foarte repede.

5. Berea blondă: nu este doar gustoasă, dar are și efecte incredibile asupra părului tău dacă îți dorești să devii blondă. Spală-te normal cu șamponul tău preferat, apoi după ce ai clătit, aplică pe părul umed conținutul unei sticle de bere. Așteaptă ca părul să se usuce în mod natural și vei obține un păr mai deschis la culoare și volum incredibil. Dacă îți dorești să obții un păr mult mai blond, atunci repetă procesul timp de două luni.

Există nenumărate opțiuni de a te transforma într-o blondă seducătoare folosind doar ingrediente naturale, alege-o pe cea care ți se potrivește cel mai bine!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment