Cum te distrezi iarna – Află ce poţi face iarna

Cum te distrezi iarna – Află ce poţi face iarna

Nu e nici pe departe anotimpul meu preferat, însă îţi poţi găsi de treabă chiar şi atunci când vremea nu ţine cu tine.

Iată câteva lucruri pe care le poţi face:

1. Fă curăţenie generală în casă, aruncă lucrurile care nu-ţi mai folosesc, ocupă-te de lucrurile pe care le-ai amânat pentru că era prea cald afară.

2. Petreceţi mai mult timp cu partenerul vostru: uitaţi-vă la un film bun, alintaţi-vă, dormiţi împreună, faceţi baie împreună, la lumina lumânărilor şi uleiuri parfumate.

3. Petrece cu prietenii: adunaţi-vă la cineva acasă, jucaţi monopoly sau cărţi pe porunci. Poate fi chiar distractiv!

4. Mergeţi în parc când ninge: mi-amintesc şi acum ieşirile din parc IOR după 12:00 noaptea. Nu era foarte frig, încă ningea, dar era o ninsoare liniştită. Te poţi da cu sania pe dealurile acoperite de zăpadă, cu punga sau cu ce apuci, bătăile cu zăpadă proaspată sunt şi ele ceva de încercat, dar cel mai important, încercaţi balansoarele. Este cea mai plăcută senzaţie să te simţi atât de copil după 24 ani.

5. Mergi la patinoar: ia-ţi prietenii cu tine şi faceţi gaşcă mare la patinoar. După ce vă „rupeţi fundurile”, opriţi-vă la o cană de vin fiert cu scorţişoară.

6. Pleacă în vacanţă: un concediu într-o ţară mai călduroasă decât România te poate scoate din stările de plictiseală.

Tu ce faci în perioada de iarnă?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment