Cum te aperi de cainii vagabonzi – Afla ce instrumente te pot ajuta

Cum te aperi de cainii vagabonzi – Afla ce instrumente te pot ajuta

Pentru ca mi s-a intamplat candva sa fiu intampinata de o haita de caini vagabonzi, nu tocmai prietenosi, m-am gandit sa va vin in ajutor cu cateva solutii in cazul in care zona unde locuiti este frecventata de caini mai violenti.

Cainii reactioneaza la ultrasunete si ii vei face sa plece. Aceste ultrasunete le gasesti in magazinele de specialitate sub forma unor fluiere, cu ajutorul carora iti poti dresa propriul caine sau poti alunga cainii vagabonzi si nu sunt daunatoare sanatatii cainelui.

Daca nu iti doresti sa cumperi un astfel de fluier si detii un telefon Android sau Smartphone, exista o aplicatie similara cu diferite frecvente si se numeste Reppelent. Partea proasta a acestor instrumente este ca trebuie sa le tii la indemana, altfel daca un caine agresiv vrea sa te atace, cu siguranta nu va sta prea mult pe ganduri.

Tu cum te feresti de cainii agresivi?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment