Cum știi că telefonul tău este ascultat

Cum știi că telefonul tău este ascultat? Este una dintre întrebările care frământă orice român. Există câteva semne care vă pot arăta dacă telefonul este ascultat. Iată care sunt acestea:

1. Se supraîncălzește:
Dacă acumulatorul se încălzește, chiar și în regim de așteptare, înseamnă că o aplicație-spion funcționează în telefonul tău.

2. Se descarcă rapid:
Dacă telefonul tău se descarcă mai repede decât în mod obișnuit, poate fi un semn că o aplicație folosește intensiv energia bateriei.

3. Deconectare lentă:
Un alt semn care indică ascultarea telefonului este deconectarea prea lentă a telefonului mobil.

4. Operator necunoscut:
Dacă în timpul căutării unei rețele, telefonul găsește operatori sub forma unui șir de cifre, ceva este în neregulă.

5. Zgomote ciudate:
Când porți o conversație este posibil să identificați zgomote ciudate, precum foșnete, ecouri sau pocnituri.

semne-telefon-ascultat6. Iluminarea nejustificată:
Este un alt semn că telefonul este ascultat, dacă aparatul se iluminează fără un motiv anume.

7. Apel la 544:
Când vrei să afli dacă îți este ascultat telefonul, poți apela numărul 544 de pe mobil, iar dacă auzi un sunet de fundal ciudat, înseamnă că telefonul ascultat. Dacă răspunde robotul că ai tastat un număr greșit, înseamnă că telefonul nu este ascultat, conform 9am.

Dacă nu te știi cu musca pe căciulă, nu ar trebui să-ți faci prea multe griji, deși unii susțin că se încalcă anumite drepturi. Tu ce părere ai? Crezi că acestea sunt semnele unei interceptări?

Sursă: 9am

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment