Cum ştii că eşti atrasă de bad boys?

bad boys

Ce înseamnă bad boys şi de ce eşti atrasă de ei?

Bad boys sau baieţii răi au notorietatea de a avea mereu succes la femei. Fac cum fac, sau de fapt nu fac nimic, şi tot reuşesc să atragă o groază de femei la care alţi tipi doar visează sau speră. Nu toată lumea înţelege cum sau de ce femeile preferă bad boys în locul celor de treabă, dar cert este că ei nu sunt buricul pământului. Nu ştiu cum ar reacţiona dacă ar afla că de fapt femeile preferă un bad boy pentru a-şi demonstra lor însele ceva, nu pentru că sunt ei atât de atrăgători.

Femeile vor băieţi de treabă, dar poate mai încolo. Până atunci vor artificii, jocuri, drame, lacrimi. Pentru multe femei, a fi băiat bun înseamna a fi slab. Sigur, cine nu vrea un partener care să îţi aducă lumea la picioare şi să facă întotdeauna ce spui tu. Dar parcă la un moment dat te plictiseşti să fii singura care domină. Ştii că eşti atrasă de bad boys atunci când în tine zace dorinţa arzătoare de a pune în genunchi un astfel de bărbat.

bad boysCe e mai pasional pentru o femeie decât să aibă sub control un bărbat care la prima vedere pare greu de cucerit, greu de impresionat şi cu un zâmbet ştrengar? Eşti atrasă de bad boys pentru că te gâdilă ideea de un partener rece şi insensibil, dar care în particular să fie înebunit după tine. Ceva din tine te provoacă să faci dintr-un bărbat rău, un mieluşel. Simţi nevoie să-ţi demonstrezi ţie că eşti capabilă să schimbi un om.

Reţeta de bad boys înseamnă atitudine, tupeu, glume usturătoare, egoism şi uneori izolare. Să faci un asemenea bărbat să-ţi spună „te iubesc” şi să devine un romantic incurabil este ceva la care cu greu te abţii.

Din păcate, vei cădea în propria ta groapă. Vei deveni obsedată de el şi obsedată să duci „planul” până la capăt. Vei afla pe propria piele că un astfel de bărbat nu poate fi schimbat. Vei înţelege într-un final diferenţa dintre rău şi de treabă. Te trezeşti la realitate şi realizezi că tocmai ţi-ai pierdut timpul. Vei începe să îţi aduci aminte de fostul iubit care îţi zâmbea sincer, îţi deschidea întotdeauna uşa de la intrare şi nu îţi arunca în plictiseală un „happy birthday” de ziua ta. Parcă ţi-e dor de o relaţie fără probleme şi lipsită de insecuritate. Însă atunci când vei realiza ce ai pierdut, va fi prea târziu. Oricum ar fi, tot la un băiat de treabă vrei să ajungi. Numai alături de el te vei simţi apreciată, respectată şi iubită.

Unui good guy nu trebuie să-i arăţi cu disperare cât eşti de frumoasă pentru a-l nu pierde. Îţi va arăta el asta . Alege-l pe cel care te face să te vezi valoroasă, nu pe cel care te pune să i te vinzi lui.

Sursă foto: www.wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment