Cum știi că el este cel potrivit?

Nu știi. Simți. Cam ăsta e răspunsul la întrebarea pe care toată lumea și-o pune. Cum știi că el este cel potrivit? Apare când te aștepți mai puțin și când în sfârșit ai învățat că meriți asta.

Știi că el este cel potrivit când ai curaj să i te dai pe tavă așa cum ești tu. Când nu te simți lezată să începi relația cu toate cărțile pe față, când dispare Iubește-mă tu primul, ca să te iubesc și eu, când teama de ridicol sau de respingere pălește în fața oricărei încercări de a-i sta în brațe.

Cum-stii-ca-el-e-potrivitȘtii că el este cel potrivit când frica de a părea slabă sau vulnerabilă nu mai are nicio valoare în fața barierelor minții sau ale mândriei. E un fel de „să gândim mai puțin și să ne iubim mai mult”. Până la urmă, primim întotdeauna ceea ce merităm.

Devine ceea ce ai căutat când uiți de egoism, când nu vrei să schimbi niciun centimentru din ceea ce înseamnă EL, când îți oferă încrederea de care orice femeie are nevoie, când știi că e acolo. Și e doar pentru tine.

Cât durează? Habar n-am. Un lucru e cert. El devine EL când ți-e suficient prezentul, când ai încredere și nici nu trădezi pentru că nu te mai simți ca într-o competiție, ci doar că vă completați.

 

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment