Cum și de ce să refuzi politicos când ți se oferă de băut

Cum și de ce să refuzi politicos când ți se oferă de băut

Nu am locuit dintotdeauna în București și parcă „pe vremea mea” nu eram atât de predispuși să luăm contact cu tot felul de substanțe interzise. Îmi amintesc și acum sfaturile cicălitoare pe care tatăl meu mi le-a dat în momentul în care am hotărât că pot ieși în cluburi sau baruri și acum o să vă cicălesc eu pe voi!

Într-un mediu atât de prietenos cu prostiile astea de etnobotanice, pastile și pastiluțe, prafuri și cine știe ce chestiuni amețitoare, trebuie să acordăm fără dar și poate o atenție deosebită la ceea ce consumăm, dar mai ales de la cine.

Există tot felul de indivizi, care îți pot oferi ceva de băut, poate nu neapărat cu rea intenție, dar este mai bine să îi refuzi politicos.

Nu-ți lăsa niciodată paharul nesupravegheat: oricine, oricând îți poate pune ceva în băutură, fie de amuzament, fie pentru că vrea să te facă dependentă sau vrea să profite de tine. Și da, este mai ușor să se profite de o femeie amețită, decât de una care știe ce face.

Bauturile din barAi grijă la barmani: și ei pot fi periculoși, mai ales în cluburi, așa că optează pentru băuturi care se servesc la sticlă sau doză, pe care să ți le desfaci chiar tu sau măcăr să o facă în fața ta.

N-aș vrea să vă sperii și să deveniți paranoici, dar trăim într-o lume accesibilă tuturor spre chestiunile interzise, așa că mai bine fiți cu ochii-n patru! Eu am ținut cont de sfaturile astea de mai bine de șase ani și sunt bine, sănătoasă, fără să fac un compromis în ale distracției.

Ți-a plăcut acest articol? Hai să ne împrietenim și pe Facebook, click aici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment