Cum seduci un bărbat în funcție de zodia lui

Dacă ai pus ochii pe un bărbat și nu știi cum să-l seduci, ai câteva detalii despre fiecare zodie în parte. Iată cum seduci un bărbat în funcție de zodia lui:

1. BERBEC: Bărbatul Berbec preferă femeie misterioase, care nu se aruncă în brațele lui imediat. Lasă-l să creadă că el este cel care deține controlul și vei fi plăcut surprinsă, cu siguranță.

2. TAUR: Bărbatul Taur este un bărbat tandru care oferă și așteaptă atenție în aceeași măsură de la partenera lui. Atunci când vrei să-l seduci, înarmează-te cu răbdare, sărută-l ușor, nu te grăbi și vei avea garanția că îți mănâncă din palme.

3. GEMENI: Bărbatul Gemeni adoră să poarte conversații, așa că ai grijă să îi faci față oricărui subiect. De asemenea sunt persoane creative pentru că nu suportă monotonia.

4. RAC: Dacă vrei să îl seduci pe bărbatul Rac, trebuie să știi că este o fire romantică, sensibilă și are nevoie să primescă din partea ta afecțiune. Bărbatul Rac preferă relațiile de lungă durată, așa că încearcă să-i arăți că ești dispusă pentru stabilitate emoțională.

5. LEU: Bărbatul Leu este la fel ca bărbatul Taur: sunt foarte buni în pat, le place să fie admirați și lăudați pentru performanțele sale. Bărbatul Leu are foarte multă încredere în el, însă tu va trebui să-l faci să te vadă specială și că meriți să fii lângă el.

6. FECIOARĂ: Bărbatului Fecioarăîi place să fie un lider chiar și atunci când vine vorba de dormitor. Lasă-l pe el să te conducă în dormitor și o va face astfel încât să te simți singura femeie din lume.

cum-il-seduci-in-functie-de-zodie7. BALANȚĂ: Bărbatul Balanță preferă femeile elegante și misterioase, însă în același timp ei sunt firi romantice și își doresc același lucru și de la partenera lor.

8. SCORPION: Bărbatul Scorpion este unul dintre cei mai pasionali din horoscop și știu cum să-și satisfacă partenera. Problema intervine atunci când aștepți prea mult de la el: este bărbatul ideal atunci când vine vorba de a seduce o femeie, însă este un bărbat greu de prins.

9. SĂGETĂTOR: Dacă vrei să cucerești bărbatul Săgetător trebuie să fii deschisă la minte pentru că este un aventurier convins și nu se va opri doar la tine. Îi place să experiementeze orice, oricând, oriunde.

10. CAPRICORN: Dacă vrei să-l cucerești, înarmează-te cu răbdare pentru că bărbatul Capricorn este conservator și de modă veche. Este posibil să nu fii foarte mulțumită de felul în care se comportă în dormitor pentru că este un clasic.

11. VĂRSĂTOR: Este  un bărbat pasional de care vei fi foarte mulțumită în dormitor, însă dacă ai așteptări prea mari, s-ar putea să fii dezamăgită. Cel mai ușor îl seduci lăsându-l pe el să te seducă.

12. PEȘTI: Este un bărbat .. leneș și are nevoie ca tu să fii puțin mai directă sau pur și simplu o femeie care să acționeze fără să analizeze prea mult situața. Ai mare grijă cu bărbatul Pești pentru că nu-i place să se simtă folosit (arată-i că-l placi așa cum e).

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment