Cum se vindecă inima după o despărțire?

Este destul de greu să te concentrezi pe modalitățile de a-ți vindeca inima rănită după o despărțire atunci când încă te întrebi ce a mers prost. De ce a plecat? De ce nu a mai fost interesat/ă? O să vă împăcați vreodată? Aveai impresia că ți-ai găsit sufletul pereche. Unii dintre noi simt că trebuie să o ia de la capăt, însă alții reușesc să treacă mai repede peste o despărțire. Nu există o modalitate prestabilită pentru a-ți vindeca inima. Dar există anumite lucruri care te pot ajuta să treci mai repede peste.
Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți învăța, este să te concentrezi pe persoana ta, chiar și într-o relație. Îți vei dai seama după ce va trebui să o iei de la capăt într-o relație. Cu sau fără cineva, cea mai importantă relație pe care o vom avea în această viață va fi cea cu noi înșine.

Cum-se-vindecă-inima-după-o-despărțireCum se vindecă ușor o inimă frântă

1. Fă o alegere: fugi de durere sau accept-o. Ideal ar fi să încerci să repari, și nu să îți distragi atenția cu alte lucruri (muncă în plus, abuz de substanțe, trecerea la o altă relație, etc). Setează-ți provocarea de a trece mai ușor peste despărțire. Astfel, vei reuși să-ți vindeci inima rănită în timp și nu te vei bloca pe acest subiect din viața ta.

2. Nu mai există loc de vină în viața ta de acum înainte. Dacă ai făcut o greșeală la un moment dat, nu trebuie să te simți vinovat toată viața. În funcție de situație, îți vei cere scuze. Dar vina continuă te va măcina pe dinăuntru. Scapă de ea!

3. Nu fi aspru cu tine în procesul de vindecare. Fii conștient de emoțiile tale și acceptă-le. Suprimând ceea ce simți este mecanic și, cu siguranță, va ieși la iveală în alt moment. Este ciudată și inconfortabilă, însă trecerea prin astfel de episoade te face să te simți uman. Nu-ți fie rușine de sentimentele tale.

4. Vorbește, scrie, cântă, dansează și creează – dacă ai o pasiune care te face să uiți de cursul normal al lumii, atunci folosește-o să te vindeci.

5. Mentalitățile noastre ne ajută fie să mergem mai departe, fie ne țin într-o stare de frică, tristețe și regret. Este foarte ușor să rămâi rănit și furios, dar nu te va ajuta pe tine personal. Privește fiecare zi și alege atitutudinea care te va face un om mai bun!

Există multe modalități prin care te poți vindeca după o despărțire, dar cel mai important lucru este ca tu să știi că este posibil. Viața este plină de soluții și de posibilități prin care să poți depăși greutățile. Dacă ești dispus, vei găsi exact ceea ce cauți. Și dacă o inimă vindecată este ceea ce cauți, atunci vei găsi exact asta.

 

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment