Cum se face liftingul pe gât

Liftingul pe gât este una dintre cele mai transformaționale proceduri din cadrul medicinei estetice. Prin îndepărtarea excesului de piele și depozitelor de grăsime din zona gâtului și, eventual, restructurarea musculaturii care se află la bază, un chirurg plastician calificat poate întineri dramatic aspectul unui pacient. Procedura de lifting de gât este una dintre cele mai sigure și fiabile din chirurgia plastică. Progresele din domeniul tehnologiei chirurgicale din ultimul deceniu au transformat procedura liftingului pe gât într-o operație efectuată cu incizii și cicatrici minime, însă cu efecte impresionante pentru pacienți.

Cum te poți pregăti pentru liftingul pe gât?

Cu toate că operația pentru liftingul pe gât este o procedură sigură, aceasta este o intervenție chirurgicală majoră și invazivă. De aceea, pacienții ar trebui să facă anumite ajustări în ceea ce privește stilul lor de viață în săptămânile care preced procedura. Alcoolul, consumul excesiv de alimente grase și dulci, unele medicamente (precum aspirina și ibuprofenul) ar trebui evitate în această perioadă. De asemenea, fumătorii ar trebui să se abțină de la fumat în săptămânile de dinainte și după operația de lifting de gât, deoarece consumul de tutun poate interfera cu procesul de vindecare. Pacienții se vor consulta cu medicul plastician în prealabil, pentru a afla instrucțiunile pre-operative și post-operative complete.

Liftingul pe gât – procedură și explicații

Liftingul pe gât presupune o procedură relativ simplă, care durează, în general, între 2 și 3 ore. Tipul de anestezie administrată la începutul procedurii depinde de preferințele pacientului, respectiv chirurgului. Mulți pacienți au nevoie doar de anestezie locală, combinată cu un sedativ, însă alții aleg să fie inconștienți în timpul intervenției chirurgicale și optează pentru anestezia generală.

Domeniul de aplicare al acestei proceduri variază în funcție de nevoile și obiectivele fiecărui pacient. Unii pacienți pot obține rezultatele dorite printr-o procedură simplă de liposucție, care presupune îndepărtarea depunerilor de grăsime în exces din zona gâtului. De asemenea, există și posibilitatea obținerii unor rezultate mai drastice prin eliminarea excesului de piele și grăsime, împreună cu restructurarea mușchilor care sunt la bază. Intervenția chirurgicală pentru liftingul de gât este adesea realizată în asocierea cu alte intervenții chirurgicale faciale, cum ar fi liftingul facial, liftingul sprâncenelor sau rinoplastia. Dacă vrei să îți repari și nasul, poți găsi informații complete despre rinoplastie, care te pot îndruma către alegerea corectă a procedurilor pentru nevoile tale.

Tehnicile și tehnologiile moderne le permit medicilor să efectueze intervenții chirurgicale de lifting pentru gât prin incizii extrem de mici.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment