Cum se fac bani dintr-un site de beauty?

bani din site

Sigur ți-ai pus și tu întrebarea asta până acum: cum se fac bani dintr-un site de beauty? Este simplu. Din publicitate.

Problema este că multe dintre femei își fac un blog, fie el de beauty, fie în orice alt domeniu, însă puține sunt acelea care știu că pot face și bani din asta. Lucrurile sunt relativ simple: ai conținut de calitate, poți face bani. Și până la urmă, dacă ai o pasiune și tot investești timp în ea, de ce să nu faci și bani din asta?

Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi dacă vrei să-ți faci un business simplu:

1. Alege-ți un domeniu despre care vrei să scrii. Îți recomand ceva la care te pricepi, astfel încât să nu-ți pierzi timpul pe research.

2. Fă-ți un cont AdSense (nu uita să citești regulamentul și politicile lor, altfel încât să ai o colaborare frumoasă cu ei). Te asigur că nu se compară nimic cu sentimentul de a pronunța cuvântul Google la bancă atunci când te duci să ridici banii.

3. Alege poziția reclamelor pe site-ul tău și începe să scrie cât te ține mâna și inspirația.

bani din siteÎn cel mai nefericit caz, poți câștiga minim 80 Euro pe lună, iar maxim.. depinde de tine și de talentul tău de a te face apreciată.

Cât te costă o astfel de afacere?

Nimic, dacă alegi o platformă gratuită (wordpress sau blogspot) sau cel mult 100 euro (50 euro pentru domeniu și 50 euro pentru găzduirea site-ului timp de un an). Destul de ieftin, dacă iei în calcul că tot ce trebuie să faci este să scrii. Totuși dacă nu te mulțumești cu un câștig mic lunar, ar fi bine să începi să înveți ce înseamnă optimizarea unui site, optimizarea conținutului, reframing, Analitycs și comportamentul utilizatorului. Sigur că te poate depăși din punct de vedere tehnic, însă pentru asta există companii specializate pe servicii de publishing, cum ar fi Softapps. Eu lucrez de ceva vreme cu ei și îi recomand oricui vrea o echipă care să-ți răspundă prompt la întrebări.

Din fericire, Google îți pune la dispoziție o serie de materiale pe care le poți folosi pentru a-ți îmbunătăți activitatea online. Și dacă îți pierzi vremea pe Social Media, ai cu atât mai mult de câștigat. De ce nu ai face asta într-un mod profitabil?

Dacă ești curioasă și vrei să afli cum fac eu bani, poți lăsa un comentariu. Promit că răspund la fiecare.

P.S. Google e mai mult decât un search în motorul de căutare.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment