Cum se aplica anticearcanul corect – Afla prin ce metode poti aplica anticearcanul corect

Cum se aplica anticearcanul corect – Afla prin ce metode poti aplica anticearcanul corect

Anticearcanul se gaseste in doua forme: stare solida (baton) si lichida, in diferite nuante. Anticearcanul trebuie sa fie de aceeasi culoare cu fondul de ten sau cu cel mult doua nuante mai deschis, daca ai cearcanele foarte vizibile.

Anticearcanul solid se aplica pe un ten mai gras si fara riduri, insa daca ai un ten cu riduri, foloseste anticearcanul lichid, astfel nu vei avea probleme cu omogenizarea anticearcanului.

1. Anticearcanul solid se aplica intai cu ajutorul degetelui prin punctare, chiar sub pleaopa inferioara spre tample. Dupa ce ai aplicat anticearcanul, foloseste o perie pentru pudra sau blush, pe care pulverizezi putina apa si prin miscari circulare il vei uniformiza atat sub pleoapa inferioara, cat si peste cea superioara. Prin aceasta metoda vei obtine lookul fresh pe care Kim Kardashian il afiseaza.

2. O alta metoda de aplicare a anticearcanului solid este cu ajutorul unui burete cosmetic umed. Anticearcanul se aplica la fel ca metoda de mai sus, cu diferenta ca se uniformizeaza cu ajutorul unui buretel umezid. Fiind umed, buterele nu va absorbi la fel de mult anticearcan si va asigura o uniformizare perfecta. De retinut, anticearcanul aplicat cu ajutorul buretelului se va estompa prin presare usoare.

3. A treia metoda de aplicare este cea cu pensula. Cu o pensula trebuie sa incepi sa aplici anticearcanul dinspre interiorul ochiului spre exterior, dupa care il poti intinde cu ajutorul degetului (vei asigura caldura necesara pentru a se intinde foarte bine).

Mai jos regasesti un video cu aceste sfaturi de la Make up artistul Goss:

Tu ce anticearcan folosesti?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment