Cum satisfaci o femeie cuminte

Cum satisfaci o femeie cuminte dacă ea se înroșește toată numai la gândul de a-și da bluza jos? Știu. Probabil vă gândiți că o femeie cuminte sau timidă nu e printre preferințele voastre și atunci nu e cazul să vă puneți astfel de întrebări. Dar am o noutate pentru voi, dragi bărbați: femeile cuminți au imaginația bogată. Asta dacă știți cum să le oferiți ceva încredere.

O femeie poate fi timidă în mai multe feluri: în felul cum se îmbracă, în momentele intime, față de bărbatul cu care tocmai a ieșit la o cafea sau doar cu persoanele străine. Datoria ta este să îi afli nivelul de timiditate și în ce momente femeia cuminte devine sfioasă. După ce ai aflat asta și ai găsit soluția de a transforma doamna din societate într-o amazoană în pat, te poți numi un bărbat norocos. Nu ar fi ideal să ai o iubită cuminte și dată naibii cu tine, în dormitor, bucătărie, parcare sau unde vă mai trece prin cap?

O femeie cuminte poate renunța la inhibiții dacă ajunge să se simtă suficient de apropiată de iubitul ei și atunci apare marea nedumerire a bărbaților: „De unde știe femeia pe care o credeam cuminte toate lucrurile alea nebune?”. Nu fiți stupizi și nu vă lăsați păcăliți de o gelozie fără sens. Să te dezlănțui în dormitor, nu implică nicio inginerie, cu atât mai mult că există atât de multă informație la îndemâna oricui. Și în afară de acest lucru, experiența nu constă în numărul de parteneri, ci în calitatea din cuplu.

cum-satisfaci-o-femeie-cuminteÎți spun eu, dragă bărbat fără încredere: I-ai spus că face bine? I-ai spus că e bună? Sau că e frumoasă? Sau că e inteligentă? I-ai spus că o apreciezi în dormitor și în afara lui? I-ai spus că îți plac sunetele pe care le scoate atunci când aproape că distrugeți patul? Asta o face pe acea femeie cuminte să nu mai fie chiar atât de cuminte.

Și până la urmă, nu e mai mișto surpriza pe care ți-o poate face o femeie cuminte decât una despre care îți lasă senzația că are o colecție de filme pentru adulți pe care a studiat-o îndelung? Nu că femeile cuminți nu s-ar uita la scenele din astfel de filme pe care visează că vor avea într-o bună zi cu cine să le practice.

Cum satisfaci o femeie cuminte?

O femeie cuminte nu este neapărat o femeie-lemn, dar are nevoie să știe că indiferent ce face, nu-ți vei schimba părerea despre ea. Ia-o pe drumul tău cu pași mărunți, oferă-i încredere, nu insista atunci când refuză un lucru (o va face ea data viitoare fără să o mai rogi), oferă-i un pahar de vin înainte și vorbește cu ea, astfel încât să înceapă să aibă curaj să accepte orice subiect de discuție.

Probabil că ați auzit cu toții de Fifty Shades of Grey. V-ați întrebat vreodată de ce s-a vândut cartea aceea atât de bine? De ce toate femeile corporatiste, tocilarele și mamele bălesc în fața scenelor dintr-o astfel de carte? Pentru că își doresc să trăiască tot ce trăiește Anastasia Steele alături de magnatul Christian Grey. Și pe cuvânt dacă sunt scene cuminți sau obișnuite.

Cum satisfaci o femeie cuminte? Joacă-te cu psihicul ei, combină bărbtul dominator cu bărbatul romantic și apoi treci la treabă. Nu va spune NU! 🙂

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment