Cum să vorbești „murdar” în pat

Ți-a mâncat pisica limba? Nu ai curaj să-i spui cuvinte mari în pat? Să vorbești „murdar” pare a fi o modalitate simplă și distractivă de a condimenta lucrurile în pat, însă mai mult în teorie. În practică, poate fi destul de dificil să spui o propoziție cu voce tare, ca să nu mai spunem când te afli în fața unui partener. Din fericire, să vorbești „murdar” nu este la fel de dificil precum sună. Trebuie să iei în calcul doar câteva reguli și te vei descurca de minune.

1. Contruiește treptat modalitatea abordată
Nu trebuie să te grăbești să alegi un scenariu complicat, care nu ți se potrivește deloc. Dacă te simți bine, spune-o. Poți începe cu gemete și suspine, apoi îi poți spune numele partenerului, mergând către „Da!” sau „Îmi place asta!”, urmate poate de un „Te rog, nu te opri!”. Desigur, nu trebuie neapărat să progresezi atât de mult într-o singură seară. Consideră aceste sfaturi ca o introducere în arta vorbitului murdar. În cele din urmă, poți ajunge la „Iubesc când (…) cu (…)”.

2. Evită terminologiile puerile
Mai simplu este de cele mai multe ori mai bine atunci când vine vorba de bijuteriile iubitului tău. Ca o regulă generală, cu cât conține mai multe cuvinte felul cum î-o descrii, cu atât mai mult există șansa de a induce chicoteli sau o tresărire. Pe de altă parte, probabil vei vrea să eviți termenii pe care îi folosesc ginecologii sau urologii, deoarece vor stinge pasiunea. Dacă ai probleme cu unele cuvinte, poți întotdeauna să te încrezi în „tu” și „eu” sau „Te vreau înăuntrul meu.”

cum-sa-vorbesti-murdar3. Vorbește mai senzual
Știi cum vorbește iubitul tău atunci când te dorește? E incitant, nu? Ei bine, e timpul să furi puțină meserie de la el. Orice ai spune, încearcă o variantă mai joasă a vocii tale și mai senzuală. Studiile confirmă că bărbații sunt mai atrași de acest tip de voce.

4. Dă instrucțiuni
Comenzile sunt destul de ușor de dat și oferă beneficiul de a-ți îmbunătăți viața din dormitor (și nivelul satisfacției). Poți încerca „Atinge-mă aici.”, „Sărută-mă aici.”, „Dă-ți jos hainele”, „Închide ochii.”, „Pune mâna aici”, „Nu te opri.”

5. Pune întrebări
Aceasta este o altă structură a vorbitului în pat: interogarea. Ai putea încerca „Cum te simți?”, „Ce vrei să fac acum?”, „Ce te incită?”, „Ce vrei să-mi faci?”. Aceste întrebări se potrivesc perfect și pentru mesajele pe telefon.

6. Complimentează-ți partenerul
Nu îl vei uita niciodată pe tipul care ți-a complimentat picioarele lungi sau căruia bustul tău i s-a părut poetic. Oricui îi place un compliment, și cum, mai mult ca sigur, ești atrasă de persoana cu care te culci, nu ar trebui să reușești să duci la capăt acest pas. Complimentează-i părțile corpului, admiră felul cum arată, cum miroase, cât de senzual este când termină, spune-i cât de mult îți place când geme. În contextul potrivit, vei fi surprinsă cât de „murdar” sună totul.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment