Cum să-ți vopsești părul ombre la tine acasă

Parul ombre

Părul ombre este foarte iubit de vedetele de la Hollywood și a fost preluat de majoritatea femeilor care își doresc o schimbare de look, natural și adaptat în funcție de culoarea părului.

Dacă până acum credeai că poți obține stilul ombre numai la salon, trebuie să știi că această tehnică nu este chiar atât de dificilă precum pare, iar vestea bună este că îți poți face părul ombre la tine acasă.

Înainte de a începe operațiunea de vopsit, trebuie să afli care este nuanța potrivită ție. Dacă ai părul închis la culoare la rădăcină, pentru vârfuri trebuie să alegi o culoare mai estompată, astfel încât să nu apară un constrast neplăcut între cele două culori. Scopul trendului ombre este să facă părul să pară natural, de aceea se recomandă să alegi o culoare cu două-trei nuanțe mai deschisă la vârfuri decât restul părului.

Parul ombreIată care sunt pașii pentru a-ți face părul ombre la tine acasă:
1. Împarte părul în trei secțiuni, două laterale și cea din spate.
2. Fiecare secțiune se împarte în suvițe groase.
3. Înainte să începi aplicarea vopselei, trebuie să ai la îndemână foi de aluminiu în care să împachetezi șuvițele vopsite. Pentru cele mai bune rezultate, întinde vopsea și pe folia de aluminiu și nu uita să o aplici uniform pe fiecare șuviță în parte.
4. Lasă vopseaua să acționeze timp de 20 de minute în funcție de cât de închis este părul tău, apoi îndepărtează foile de aluminiu.
5. După ce ai îndepărtat toate foile de aluminiu, întinde surplusul de vopsea de la vârfuri pe lungimea părului, însă nu mai mult decât îți permite cantitatea deja pusă pe vârfuri. Secretul este lipsa uniformității, așa că nu-ți face griji dacă la unele șuvițe nu ai suficientă vopsea. Masează vopseaua pe fiecare șuviță de păr, pune din nou foi de aluminiu și mai lasă să acționeze încă 10 minute.
6. Spală-ți părul cu un șampon delicat (poți folosi un șampon pentru copii) și cu apă călduță. Niciodată prima spălare după vopsit nu trebuie să fie cu apă prea fierbinte. Aplică balsam sau o mască hidratantă și părul ombre este gata!

TIPS: Poți încerca vopseaua L’Oréal Paris Ombre. Primești inclusiv o perie specială pentru aplicare, iar nuanțele sunt uimitoare! Pentru un look cu adevărat special, nu uita să-ți faci câteva bucle lejere!

Dacă ai nevoie de mai mult ajutor, poți urmări acest video cu fiecare pas pe care trebuie să-l faci pentru a obține părul ombre la tine acasă:

Sursă foto: L’Oréal Paris

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment