Cum să-ți reziste mai mult părul ondulat cu placa

bucle

Trucuri pentru părul ondulat cu placa

Părul ondulat cu placa poate părea ceva ce ar putea oricare dintre noi să realizeze acasă. Ceea ce este și adevărat, însă depinde cât de mult îți dorești să reziste buclele, fără o vizită la coafor. Ți-am pregătit câteva sfaturi, care îți vor ajuta părul ondulat să reziste mai mult decât câteva zeci de minute. Și nu, firul de păr subțire sau extensiile nu ar trebui să fie un factor care să te împiedice.

Răcorește-ți buclele

Unul dintre cele mai eficiente trucuri care te poate ajuta să prelungești viața buclelor tale este răcorirea acestora și stabilizarea lor înainte de a pleca în oraș. Ia fiecare buclă abia făcută (păstrându-i forma) și prinde-o cu o agrafă de păr. Atunci când înfășori șuvițele de păr în jurul ondulatorului, căldura este transferată pe firul de păr și acesta își schimbă forma. Odată ce buclele prinse sunt răcite, firele de păr se stabilizează, ajutând buclele să reziste mai mult.

Folosește produsele potrivite pentru îngrijirea părului

În momentul în care alegi produsele potrivite de coafat pentru tipul tău de păr, reușești să prelungești viața buclelor obținute cu ajutorul plăcii de păr. În funcție de ceea ce funcționează pentru tipul tău de păr, poți aplica puțină spumă sau fixativ după ce îți ondulezi părul. Însă aplică întotdeauna un produs care să-ți protejeze firul de păr înainte de a-l ondula. Găsești aici câteva opțiuni pe care le poți încerca în materie de produse care te pot ajuta să-ți încrețești părul.

Investește în instrumente bune pentru îngrijirea părului

Te numeri printre cele care cred că părul lor este prea drept pentru ca buclele să reziste mai mult de 20 de minute? Părul ondulat care a fost obținut cu ajutorul instrumentelor ieftine probabil că atât va rezista. Însă, atunci când vei trece la o calitate mai bună, îți vei da seama că problema nu este părul tău, ci ondulatorul. Poți încerca ondulatorul acesta, care chiar dacă este puțin mai scump decât ai da în mod normal pe un astfel de produs, nu-ți va deteriora părul, se va încălzi mai bine (vei aplica acea căldură pe părul tău pentru o perioadă mai scurtă de timp), iar durata de viață a acestuia probabil că este mai lungă decât te aștepți.

Un alt factor de care ar trebui să ții cont atunci când îți ondulezi părul este dacă ai sau nu vârfuri despicate. În cazul în care ai, părul tău nu se va ondula așa cum îți dorești, așa că e timpul să tunzi vârfurile și să revii la buclele acelea care întorc privirile pe stradă.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment