Cum să-ți revitalizezi tenul dimineața – Află trucurile noastre pentru un ten perfect

Cum să-ți revitalizezi tenul dimineața – Află trucurile noastre pentru un ten perfect

Tenul tău este lipsit de strălucire și vitalitate dimineața? Există câteva trucuri care te pot ajuta să ai un ten perfect, chiar și dimineața:

Pentru cearcăne, aplică pe ochi câte un plic de ceai verde folosit și răcit apoi în frigider. Ține-le timp de 10 minute, cofeina și gheața te vor ajuta să scapi de cearcăne.

Pungile: dacă te trezești cu ochii umflați dimineața, aplică o sticlă de apă rece atât peste pungi, cât și peste zonele unde ai porii dilatați.

Vitamina C: un pahar de suc proaspăt îți oferă imediat vitalitate. Ai nevoie de sucul de la o portocală proaspat stoarsă, pe care îl aplici pe față cu ajutorul unui tampon de vată.

Sucuri din fructe de pădure: au o sursă bogată de antioxidanți ceea ce te ajută să-ți păstrezi un ten tânăr. Consumă dimineața câte un fresh din fructe de pădure (coacăze, afine și mure).

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment