Cum să-ți renovezi casa cu bani puțini

Cine spune că trebuie să cheltuiești mulți bani ca să-ți renovezi casa? Banii cheltuiți nu sunt întotdeauna cea mai bună soluție. Uite câteva idei ușoare și practice pentru a-ți înfrumuseța casa fără a scoate prea mulți bani din buzunar.

Cum-să-ți-renovezi-casa-cu-bani-puținiFolosește vopseaua care îți ocupa spațiu în garaj sau în cămară în noi moduri. Decorează o masă, o ușă interioară, un scaun de lemn prin pictarea acestora într-o nuanță mai deschisă, sau folosește bandă specială pentru a face anumite modele cu dungi. Încearcă să pictezi o podea de beton pentru a te distra, poate în camera de la subsol. După ce s-a uscat, aplică un strat de lac mat.

Rearanjează mobila. Uneori, doar mutarea unei canapele într-un colț nou sau plasarea ei într-un alt unghi poate face o diferență uriașă în felul cum arată camera de zi. Ai putea să muți scaunul de bar în dormitor, lângă o fereastră, pentru un colț frumos de lectură. La fel de bine poți să îți iei o măsuță de cafea, pentru a o servi în sufragerie, și nu în bucătărie. Câteodată trebuie să te mai răsfeți!

Ai o grădină în aer liber cu plante care tocmai au înflorit? Taie câteva flori și adu-le în casă pentru a te bucura de ele în fiecare cameră. E un truc excelent de a-ți înfrumuseța casa și nu trebuie să cheltuiești vreun ban în plus.

Aranjează prosoapele de baie în două culori pe rafturi și în coșuri, mai degrabă decât un teanc de aceeași nuanță. Încearcă să combini turcoaz cu ciocolatiu.

Refolosește sticlele mici. În cazul în care ți-au rămas sticlele în care ai avut diverse sucuri, le poți folosi ca vaze pentru flori. Vei vedea cât de frumos arată sticlele de diferite dimensiuni și înălțimi în momentul în care le vei decora cu flori.

Zugrăvește în camerele mici. Acestea sunt holul, bucătăria, baia. De asemenea, ca sa renovezi fără prea multă bătaie de cap, poți să zugrăvești și un singur perete dintr-o încăpere. Secretul acestui truc este folosirea unei nuanțe de vopsea diferite de cea pe care o au pereții deja. Încearcă să te gândești în ansamblu înainte de a alege culoarea. Încearcă să potrivești nuanțele cu gresia, parchetul, canapeaua sau cu mobila.

Schimbă covorul sau lustruiește parchetul. Decât să dai banii pe un parchet nou, mai bine încearcă să-l reîmprospătezi pe cel vechi. Poți încerca diferite soluții pentru a împrospăta culoarea parchetului. În ceea ce privește covorul, încearcă să alegi unul care să dea culoare camerei în care îl pui sau care să se potrivească la coloristică cu vopseaua de pe pereți, cu draperiile și cu mobila.

Folosește funde și panglici colorate pentru a înfrumuseța mânerele sertarelor. Cu siguranță ai prin casă așa ceva, rămase de la flori sau de la cadouri. De ce să nu le utilizezi ca să-ți renovezi casa într-un mod plăcut cu ele?

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment