Cum să-ți prinzi părul – Trei stiluri homemade

Când îți dorești să ieși din anonimat și să reinventezi coafurile clasice nu ai nevoie decât de puțină imaginație și câteva accesorii.

1. Coada de cal : Dacă părul tău nu stă deloc, poți apela la bătrâna coadă, pe care o poți actualiza foarte ușor. Nu ai nevoie decât de câteva accesorii și de o perie pentru tapat. Îți poți prinde coada în mod obișnuit și apoi să îți tapezi părul sau prinzi doar jumătate din păr într-o coadă și cealaltă jumătate din față o tapezi bine, după care o prinzi peste coada normală.

 

 

 

 

 

2. Par împletit : Cea mai ușoară coafură este coada împletită. Noi recomandăm coada împletită dezordonat și prinsă cu un accesoriu drăguț. Te poate salva oriunde, nu ai nevoie decât să-ți tapezi puțin părul și îl împletești la întâmplare. Poți folosi bentițe sau elastice colorate.

 

 

 

 

 

3. Eșarfe sau turbane: Anotimpul rece este perfect pentru o astfel de accesorizare. Puteți folosi eșarfele în toate felurile, fie ca accesoriu peste o coadă de cal, fie pur și simplu acoperiți tot capul.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment