Cum să-ți personalizezi cana cu un marker permanent

cani marker

Ajungi dimineața la birou după un trafic infernal și poate că nici nu ai dormit prea bine cu o seară în urmă. Vrei să-ți faci o cafea, dar cana ta a dispărut. Nu-ți place când cineva îți folosește cana, dar vrei să bei cafea. De fapt, ai nevoie să-ți bei cafeaua în liniște. Ce faci? Te duci și îți cauți cana și produci un scandal monstru sau găsești o soluție inteligentă?

Găsești o soluție inteligentă. Doar oamenii slabi își rezolvă conflictele prin ceartă. Bun, dar cum faci? Simplu! Desigur, asta în cazul în care cănile de la birou nu sunt niciodată suficiente sau dacă pur și simplu îți place să ai propria ta cană.

Așa că iată ceva super simplu de făcut!

Iei o cană albă, simplă, câteva markere permanente (culorile tale preferate), o pensulă, sclipici, adeziv, bandă adezivă, lac, apă.

Cum decorezi o cană?

1. Primul pas este să dezinfectezi cana. Pentru asta este suficient să o fierbi în apă, apoi o ștergi cu o cârpă moale și uscată.
2. Lipește banda adezivă de jur împrejur (undeva la jumătatea cănii). Este important să încerci să o lipești cât mai drept.
2. Cu ajutorul pensulei, aplică adeziv la baza cănii (sub banda adezivă), apoi transferă sclipici cu ajutorul unei lingurițe. Nu-ți face griji că e prea mult și lasă să se usuce timp de două ore. După cele două ore, cu o altă pensulă, elimină excesul de sclipici și aplică din nou adeziv, apoi retetă procesul și lasă să se usuce pentru încă două ore.
3. Aplică puțin lac peste sclipici, astfel încât cana să nu aibă o textură aspră și lasă din nou să se usuce.
4. Îndepărtează banda adezivă, apoi scrie cu un marker permanentTe zic lu’ șefu’ că furi!” sau orice îți trece prin cap ca să-ți ții colegii departe de cana ta.

Gluma-i glumă, dar dacă îți dorești să decorezi căni, borcane sau farfurii, găsești o mulțime de tutoriale pe youtube. Cu sau fără sclipici. Cu sau fără colegi nesuferiți.

Leave Your Comment