Cum să-ți păstrezi buclele intacte peste noapte

bucle

Pentru noi, femeile, părul este un aspect foarte important. Modul în care ne coafăm părul, reprezintă, practic, accesoriul cel mai de preț al unei femei. Este comoara noastră. Tocmai de aceea secretul unor bucle intacte peste noapte, e bine-venit.

Fiecare femeie are un secret atunci când vine vorba de păr și nu doar. Tot ce ține de aspectul nostru fizic, este foarte important și merită cea mai mare atenție, nu-i așa?

Părul, podoaba capilară care îmbracă perfect chipul nostru, necesită cea mai bună îngrijire. De la produsele cu care alegem să-l spălăm, până la ustensilele cu care alegem să-l coafăm. Părul suferă, în timp, foarte multe schimbări, de la formă până la culoare. Iar procesul de colorare este unul dificil pentru firul de păr, tocmai de asta e nevoie de o îngrijire special, dacă îți vopsești părul des.

Dacă ești persoana care preferă buclele în detrimentul părului drept, ai nimerit exact unde trebuie, acest articol este pentru tine, pentru femeia care își dorește un păr voluminos, strălucitor și sănătos.

Cum păstrezi bucle intacte peste noapte?

Ușor, trebuie să respecți câțiva pași foarte importanți. Însă, nu voi scrie foarte mult despre cum să le menții, ci cum să le concepi astfel încât să reziste cât mai mult, de fapt, voi scrie tot procesul, pentru ca tu să te poți bucura de o coafură frumoasă timp îndelungat.

Buclele sunt des întâlnite la coafurile pentru ocazii și evenimente speciale, cum ar fi nunțile, botezurile, aniversările dar și serile în care alegi un bar elegant. Ani întregi, buclele erau egale cu stilul elegant, special. Acum, buclele, cele lejere, se poartă foarte mult și nu doar la ocazii speciale ci și zi de zi, la birou sau într-o zi simplă de weekend, când mergi în vizită la părinți.

Până la urmă, cine ne spune când și cum să purtăm anumite chestii, părul, la fel ca hainele, trebuie să ne reprezinte și, atunci când le purtăm, să ne simțim bine cu ele.

Aplică ulei de păr înainte să-l usuci

Cât părul este încă umed, aplică un strop de ulei de păr, menit să protejeze părul de temperatura puternică pe care o vei folosi pentru a-l usca și pentru a-l coafa. Apoi, usucă părul cu feonul, dar și cu o perie rotunda de mărime medie. Împarte părul în două, și apoi trage cu peria, în timp ce aplici aerul uscătorului de păr, câte o șuviță.

Spumă de păr, înainte de bucle

Înainte ca buclele să prindă formă, după ce ai folosit uscătorul de păr, aplică cu mâna, o cantitate mica de spumă de păr, mai mult spre vârfuri și foarte puțin spre deloc, la rădăcină. Spuma are tendința de a arăta că părul este nespălat și e gras. Chiar dacă nu este așa.

Cu peria sau ondulatorul?

Buclele lejere se realizează cu peria și uscătorul. Dacă vrei astfel de bucle, ia o perie rotudă, mica și uscătorul. Trage, fiecare șuviță în parte și onduleaz-o cu ajutorul uscătorului de păr. Acesta trebuie setat la o temperature medie spre mare. După ce ai terminat de ondulat șuvița, răsucește-o pe deget și prinde-o bine cu o agrafă. Lasă-le așa peste noapte. Dimineața te vei putea bucura de niște bucle deosebite.

Dacă vrei bucle perfect rotunde, elegante, alege ondulatorul. La fel, împarte părul în două, trei sau mai multe părți și ondulează fiecare șuviță în parte. După ce ai făcut asta cu tot părul, prinde-l pe tot într-un coc în vârful capului. Într-un coc strâns perfect, astfel încât să nu se deterioreze peste noapte. Dimineașa, vei avea buclele exact așa cum ți-ai dorit.

Eu prefer buclele făcute cu peria pentru că sunt naturale, dau volum părului, sunt delicate și părul arată spectaculos. Tu cum îți coafezi părul?

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment