Cum să-ți găsești sufletul pereche după 30 de ani

suflet pereche

Sunt înconjurată de prietene care se tem că nu-și vor mai găsi sufletul pereche după 30 de ani. De femei care se tem de singurătate și de faptul că vor rămâne așa pentru tot restul vieții. Faptul că societatea pune această presiune pe noi, femei și bărbați deopotrivă, că  până să împlinim vârsta de 30 de ani, deja trebuia să fim împliniți noi. Să ne căsătorim, să facem copii, să avem un job perfect, o casă a noastră și multe altele. Însă realitatea anilor în care trăim este alta.

Azi, 30 a devenit noul 20, astfel că abia la 30 de ani încep relațiile serioase și discuțiile despre viitor. Pentru că la 20 și ceva de ani, îți construiești viitorul, muncești, călătorești, cunoști oameni, te cunoști pe tine. Apoi, începi să te gândești la casătorie, familie, copii, viitorul așa cum îl dictează societatea în care trăim. Pentru că o femeie singură după 30 de ani este considerată o femeie trecută și nefercită, deși este total greșit. O femeie poate fi fericită și singură. Poate fi împlinită și fără un bărbat lângă.

Însă, observ printre prietenele mele că este o teamă constantă de singurătate și nu de faptul că acum sunt singure, ci de faptul că există posibilitatea ca ele să nu-și găsească sufletul pereche și să rămână singure toată viața fără a avea șansa la o familie așa cum își doresc și visează.

Citind în stânga și-n dreapta despre subiect, am aflat ceva foarte interesant. Teoria spune că dacă vrei cu adevărat, se va întâmpla într-un final, însă trebuie să urmezi câțiva pași importanți.

Dorește-ți și acționează.

Dacă, într-adevăr, îți dorești să dai peste sufletul pereche și să rămâi cu el, trebuie să-ți dorești din tot sufletul, să vrei și să te comporți ca o femeie ce este pregătită să primească în viața ei pe cineva, pe acel suflet pe care spui că îl aștepți de atât de mult timp. Dacă doar spui, însă nu acționezi în niciun fel, se prea poate ca să nu se întâmple nimic. Trebuie să ieși, să-ți faci auzită dorința, să cunoști oameni și cine știe când vei da mâna cu sufletul tău pereche. Totul ține doar de tine.

Schimbă-ți mentalitatea

Dacă vezi că nu se întâmplă nimic, nu intra în panică ci, din contră, ia partea pozitivă a situației, încă mai ai timp de tine, pentru tine, încă te mai poți uita la ce filme vrei, poți ieși unde și când vrei, poți petrece timp cu prietenele tale și poți face lucruri pe care atunci când vei fi într-o relație, nu le vei mai putea face, pentru că timpul tău îl vei petrece cu el, cu sufletul tău pereche. Așa că în loc să-ți plângi de milă că ești singură, încearcă să te bucuri de timpul pe care îl ai.

Scapă de scuze

Cauți scuze ori de câte ori ești întrebată de ce nu ești într-o relație? Te scuzi ba că nu ai timp, ba că bărbații sunt toți la fel, ba că ai trecut de 30 de ani și nu mai ai nicio șansă și lista continuă. Știu povestea, însă trebuie să renunți la toate acestea pentru că nu fac decât să amâne momentul pe care tu îl aștepți. Lasă scuzele și acționează.

Indiferent dacă vei face ceva din ce ți-am recomandat, trebuie să știi că dragostea nu are vârstă, nu cunoaște limite și sunt atât de multe cazuri care demonstrează asta. Dragostea vine atunci când tu ești pregătită, când te aștepți cel mai puțin, așa că încearcă să te liniștești, încearcă să lași subiectul undeva într-un colț, și tu să te simți bine așa cum ești, să emani liniște bucurie, fericire, pentru ca sufletul tău pereche să te recunoască dintr-o mare de femei.

Încă ceva, tu îți ești suficientă!

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment