Cum sa-ti faci funda in par – Afla cum poti obtine o funda din propriul tau par

Cum sa-ti faci funda in par – Afla cum poti obtine o funda din propriul tau par

Anul acesta fundele sunt la mare cautare, indiferent ca le porti ca accesoriu, tatuaje sau printuri pe tricou. Funda din propriul tau par a aparut odata cu Lady Gaga si se pare ca tot mai multe vedete au abordat aceasta coafura.

Iata care sunt pasii pentru a obtine o astfel de coafura:

1. Periaza-ti parul pana cand peria trece prin el fara nicio problema. Urmatorul pas este sa iti prinzi jumatatea de sus a parului cu un elastic si coada obtinuta o pulverizezi cu un spray de protectie, dupa care periezi coada pentru a distribui sprayul.

2. Alege o suvita  de deasupra cozii si prinde-o cu ajutorul unei clame. Suvita va fi cea care desparte funda la final. Coada ramasa se imparte in doua si fiecare suvita se onduleaza cu ajutorul unui ondulator din ceramica si turmalina.

3. Dupa ondularea celor doua suvite, trebuie sa obtii putin volum cu ajutorul unei perii pentru tapat.  Suvita tapata se introduce pe dedesubt si se fixeaza cu ajutorul unor clame. Procedeul este acelasi si pentru celalalta suvita.

4. Se foloseste spray fixativ pentru a obtine un luciu natural, dupa care se periaza pentru a fixa firele rebele. Dupa ce funda a fost obtinuta, se trage suvita pe care am pus-o deoparte la inceput si se fixeaza in mijlocul fundei cu ajutorul unei clame.

Iata un video din care sa inveti pas cu pas cum sa obtii coafura-funda:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment