Cum să-ți faci cele mai frumoase bucle lejere

Bucle lejere

3 metode ușoare de a-ți face face bucle lejere

Pentru a obține acele bucle lejere care sunt în tendințe, va trebui să-ți schimbi strategia de ondulare a părului. Mai jos, ți-am pregătit trei metode perfecte pentru a obține acest look, cu ajutorul ondulatorului, plăcii de păr sau periei rotative.

Bucle lejere cu ondulatorul

1. Se spală părul în mod obișnuit, aplicând și o mască de protecție a firului de păr. Se usucă bine, după care se secționează și se prinde părul uscat în fragmente pe diagonală, pentru a-i da un aspect mai catifelat. Se ia o secțiune de 5 centimetri de păr și se piaptănă.

2. Se ridică această secțiune de la vârfuri și se înfășoară cu grijă părul în spirală în jurul ondulatorului, către rădăcini, îndreptând ondulatorul către podea. Se poate folosi chiar și un ondulator automat, pe care îl poți găsi aici.

3. Se lasă să stea pe păr timp de 10-20 de secunde, ținând capetele strânse în jurul cilindrului. Se eliberează părul și se dă cu puțin fixativ. Continuă procesul, până când tot părul este ondulat. Se descurcă ușor buclele cu o perie cu păr natural sau cu ajutorul mâinilor.

Foto: Pinterest
Foto: Pinterest

Bucle lejere cu peria rotativă

1. Se spală părul și se șterge surplusul de apă cu prosopul. Se secționează părul pe șuvițe și se prinde. Începe uscarea acestuia cu jumătatea de jos. Se pune peria rotativă sub fiecare șuviță și se usucă cu ajutorul unui uscător, de la rădăcină până la jumătate către vârfuri, pentru a crea volum. Nu trebuie uscate vârfurile momentan.

2. Se înfășoară vârfurile în jurul periei, iar cât usuci părul, se înfășoară părul în continuare, către rădăcini, ținându-se uscătorul mai mult deasupra periei pentru câteva secunde, cât aerul cald intră în ea.

3. Se desfășoară părul de pe perie, aceasta învârtindu-se și ținând în continuarea uscătorul deasupra. Când ajungi către vârfuri, se ține peria pe verticală și se învârte în continuare, pentru a-i permite părului să se onduleze.

4. De îndată ce cade părul de pe perie, se ia în podul palmei și se ține aproape de scalp, dându-se cu puțin fixativ. Se repetă procedeul de ondulare cu celelalte șuvițe rămase. Se periază ușor sau se descurcă buclele cu ajutorul degetelor. Pentru o experiență completă, poți apela la o perie rotativă profesionistă de la Philips.

Bucle lejere cu placa

Dacă placa este îngustă, are marginile rotunjite și se încălzește la exterior, poți să-ți ondulezi părul cu ea.

1. Se piaptănă părul uscat, abia spălat. Se ia o secțiune de 5 centimetri de păr. Pentru a începe ondularea, se așază placa la 1/4 din lungimea firului de păr de rădăcină.

2. Se închide placa și se răsucește aceasta la 180 grade și se trage în jos, către vârfuri, cât este încă închisă. Dacă vrei să fie mai ondulat părul, glisează placa mai lent în josul firului de păr, oferindu-i mai mult timp să se onduleze.

3. Se repetă pașii de mai sus pentru ondularea restului părului. Se piaptănă puțin, pentru a fi buclele mai lejere.

 

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment