Cum să-ți faci bucle beach waves singură

beach waves

Există o vorbă care spune că întotdeauna ne dorim ce nu avem. Ai părul creț? Cu siguranță îți dorești părul drept. Ai părul drept? Bucle! Bucle de toate felurile! Acum, fie vorba între noi, placa de păr este cea mai tare invenție. Așadar, fie că-ți dorești bucle, fie păr drept, e bine să ai o placă de păr de calitate.

Revenind la oile noastre… Iată cum poți să-ți faci beach waves singură

De ce bucle beach waves și nu clasicele bucle lejere sau mărunte? Pentru că sunt în tendințe și potrivite la orice ocazie. În plus, vedetele precum Chrissy Teigen, Emma Stone sau Gigi Hadid adoră această coafură!
Multe femei sunt de părere că pentru a avea aceste bucle e musai să meargă la salon. Greșit! Există câteva metode simple pentru a obține bucle beach waves!

1. Bucle beach waves realizate cu placa
Faimoasele bucle de plajă pot fi obținute și cu placa! Pentru asta ai nevoie de placă de păr, desigur, spumă pentru volum și un spray cu sare de mare. După ce ți-ai spălat părul (dacă vrei să dureze mai mult coafura, nu aplica balsam de păr), usucă-l cu un uscător hidratant precum acesta, apoi aplică pe păr spumă pentru volum. Următorul pas este pulverizarea pe păr cu sare de mare. Aceasta are rolul de a oferi o textură ușor aspră, specifică buclelor beach waves.
Urmează ondularea. Prinde-ți părul în 3-4 segmente, apoi ia o șuviță de păr groasă de două degete și ondulează cu placa spre exterior de la rădăcină până la jumătatea șuviței. Eliberează după câteva secunde, apoi poți începe să ondulezi cealaltă jumătate rămasă, însă de data aceasta, fă-o spre interior. Șuvițele vor căpăta aspectul acela texturat, în zig zag.

2. Bucle beach waves realizate cu uscătorul de păr
Așa cum spuneam mai sus, e bine să investești într-un uscător de păr de calitate, mai ales dacă îl folosești foarte des. Această metodă de ondulare este la fel de simplă precum cea cu placa, iar rezultatele vor fi cu siguranță pe placul tău. Pentru asta ai nevoie să împarți părul în patru secțiuni pe care le prinzi cu ajutorul unui clește. Aplică puțină ceară de păr de fiecare șuviță, apoi răsucește șuvița și usuc-o cu uscătorul de păr. Vârful șuviței trebuie prins cu o clamă pe care o lași acolo până când se răcește. Simplu, nu-i așa?

Odată ce ți-ai ondulat părul astfel, îți poți da drumul imaginației și să-l prinzi în fel și chip. De exemplu, poți opta pentru un coc lejer din jumătate de păr în creștet sau pentru o coadă de cal accesorizată.

Leave Your Comment