Cum să-ți alegi pantofii de mireasă corect

Pantofii de mireasă sunt un detaliu care contează, de aceea necesită o atenție specială din partea ta. Înainte de a te hotărî la un anumit model, gândește-te de două ori înainte, pentru că în afară de aspectul lor, contează și felul în care te simți.

Iată un ghid pentru alegerea pantofilor de nuntă:

1. Ce trebuie să iei în considerare când alegi pantofii de mireasă?

Lungimea rochiei: pantofii de mireasă se aleg înaintea rochiei pentru că rochia poate fi modificată în funcție de pantofi. Trebuie să te asiguri, înainte de orice, că nu vei agăța nimic cu pantofii și nici nu creezi o disonanță între stilul și culoarea rochiei.

Pentru rochiile scurte și fără mâneci, trebuie să alegi sandale sau pantofi decupați. În ceea ce privește rochiile de mireasă ușoare, fără greutate și volum, poți opta pentru pantofi cu toc mediu, decupați sau chiar tip sandale.

Stilul pantofilor trebuie să contrabalanseze rochia, dacă optați pentru o rochie extravagantă și elegantă, alegeți o pereche de pantofi mai simpli.

Culoarea pantofilor: majoritatea mireselor optează pentru rochii albe sau ivore, ceea ce înseamnă că singura regulă aplicată este cea de mai sus: pantofii trebuie să contrabalanseze stilul rochiei. Dacă mireasa este mai extravagantă și alege o rochie de mireasă verde, de exemplu, pantofii pot fi galbeni, aurii sau bej. În orice caz, nu uitați de accesoriile precum pălăriile, un bolero dacă nunta are loc în sezonul rece sau chiar un simplu buchet de nuntă.

Cel mai important lucru este supradozajul care trebuie atacat cu alternative minimaliste. Dacă rochia este simplă, poți alege dintr-o gamă variată de pantofi, accesorizați cu pietre, perle sau flori.

cum-alegi-pantofii-de-nunta-corectCe tocuri alegi pentru pantofii de mireasă?

Oricât de bine ar arăta tocurile înalte, nu sunt cele mai potrivite pentru nunta ta. Gândește-te că trebuie să stai o noapte întreagă pe ele. Confortul este prioritatea ta, de aceea niște pantofi stiletto nu este o idee prea bună. În ceea ce privește înâlțimea tocurilor, ține cont și de înălțimea soțului, pentru că nu-ți dorești să fii mai înaltă decât el. Optează pentru tocuri de înălțime medie și mai groase pentru a avea stabilitate.

Platforme: dacă vrei să nu ai surprize neplăcute în timpul nunții, alege o pereche de pantofi de tip platforme, pe care să-i poți încălța când ai obosit. Dacă rochia este suficient de lungă, acestea nici nu se vor vedea.

Ce culoare alegi pentru pantofii de mireasă?

Dacă alegi varianta clasică a rochiei de mireasă ai opțiunea pantofilor albi sau de fildeș. Atenție la materialul rochiei: un material lucios trebuie contrabalansat cu o pereche de pantofi din piele mată.

Încalță pantofii înainte de nuntă: este cel mai important lucru pe care trebuie să-l faci dacă nu vrei surprize neplăcute. Orice pereche de pantofi noi, îți pot face bătături, de aceea se recomandă să-i încalți prin casă câteva zile înainte de nuntă. Aceștia vor lua forma piciorului și nu te vor strânge în noaptea nunții.

Alegerea pantofilor de nuntă este unul dintre cele mai interesante lucruri și implică o responsabilitate mare, dat fiind confortul de care ai nevoie. Acordă o atenție specială la detalii, găsește perechea de pantofi potrivită localului și a temei (dacă faci o nuntă cu temă) și nu uita să te bucuri din plin de nuntă.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment