Cum să-ți alegi ochelarii de soare, în funcție de forma feței

ochelari de soare

Alegerea ochelarilor de soare poate fi un moment greu, în cazul în care nu ai mai avut până acum un model care să ți se potrivească perfect. Pentru a fi sigur că ai ales ce trebuie, este necesar să știi cum să-ți alegi ochelarii de soare, în funcție de forma feței.

Ochelarii de soare reprezintă un accesoriu special pe care noi toți îl purtăm în zilele de vară. Și cum vara este aproape, trebuie să iei o decizie rapidă.

Faptul că ne accesorizează ținutele nu este singurul motiv pentru care purtăm ochelarii de soare. Aceștia sunt cei care ne protejează ochii de soarele puternic și de razele UV. În același timp, reduc oboseala ochilor și oferă un confort pe care îl căutăm în zilele însorite.

Dacă nu îți știi deja forma feței, avem o metodă de a afla. Iată ce trebuie să faci. Ia un marker și mergi în fața oglinzii. Desenează un contur al feței, pe oglindă. Voila. Aceasta este forma pentru care trebuie să alegi ochelarii de soare.

Ochelari de soare pentru fața rotundă

Pentru că fața este rotunda și pomeții sunt simetrici, ai nevoie de o pereche de ochelari cu forme pătrate, în niciun caz rotunde. Indiferent de mărime, alege ceva pătrat și cu rama groasă. Găsești astfel de modele aici.

Alege o ramă închisă la culoare pentru că ajută simetria feței și vei obține un look favorabil.

Ochelari pentru fața ovală

Fața ovală o recunoști imediat. Aceasta este asemănătoare celei rotunde doar că este puțin lunguiață. Acestui tip de față i se potrivesc o pereche de ochelari de soare Rayban de tip aviator sau cat eye. Ochelari cu rame subțiri, nu groase, care nu acoperă partea sprâncenelor.

Ochelari pentru fața pătrată

Când vine vorba de față pătrată, lungimea și lățimea acestea sunt aproape egale. Bărbia este puțin evidențiată și iese în față. Pomeții și fruntea sunt perfect simtrice.

Pentru acest tip de față, specialiștii recomandă ochelarii cu rame groase și rotunde sau ovale. Ochelarii mari cu rame colorate sunt cei mai potriviți persoanelor cu fața rotundă. Aceștia devenind un accesoriu special care va reuși să întregească orice ținută.

Ochelari pentru fața dreptunghiulară

Da, există și o astfel de față. Fără a mai fi nevoie să vă explic cum arată această față, vă spun că este recomandat să purtați ochelarii cu rame rotunde, fie groase sau subțiri.

Aceștia trebuie să aibă o dimensiune potrivită feței. Să nu fie foarte mari, dar nici foarte mici.

Ochelari pentru fața triunghiulară

Fața triunghiulară poate fi recunoscută ușor datorită bărbiei pronunțate. Pentru a te asigura că alegi ochelarii potriviți trebuie să te asiguri că aceștia au un cadru mare și o latură superioară.

Ochelarii cu rame rotunde, simple, nu foarte groase sunt cei mai potriviți pentru tine.

Sunt foarte multe modele de ochelari din care poți alege, dar trebuie să ții cont de sfatul specialiștilor pentru a te asigura că forma respectivă ți se potrivește perfect.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment