Cum să-ți alegi nuanța potrivită de ruj – Află regulile unui machiaj corect al buzelor

Cum să-ți alegi nuanța potrivită de ruj – Află regulile unui machiaj corect al buzelor

Rujul este esențial în trusa de cosmetice a unei femei, însă de multe ori culoarea lui este greșit aleasă. Prima regulă este să-ți alegi un ruj cu două nuanțe mai închise decât culoarea buzelor tale. A doua regulă, foarte importantă de altfel, este contrastul dintre ruj și culoarea feței tale.


1. Pentru un ten deschis, alb: 
optează pentru culori precum roșu Burgundia, culoarea vinului, roz cu reflexii aurii sau ciocolatiu. Evită să folosești portocaliu, fuchsia sau nuanțe care aduc spre galben, vei obține un look palid.

 

 

 

 

2. Pentru un ten mediu: optează pentru nuanțe de roșu mai închise, caramel, fuchsia, roz pal, piersică. Evită nuanțele de maro pal sau mat.

 

 

 

 

 

3. Pentru un ten măsliniu: alege rujurile nude, mov-prună, zmeură sau trandafiriu. Evită  rozul strident și portocaliul.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment