Cum să-ți alegi ceasul perfect dacă îl comanzi online

ceas

Când vine vorba despre cumpărăturile online există avantaje și dezavantaje. Putem face economie de timp, bani și energie, însă există riscul să comandăm produsele nepotrivite, având în vedere că nu poți proba produsul înainte de a-l cumpăra.
Până la urmă, nici asta n-ar fi o problemă atât de mare, având în vedere că majoritatea magazinelor online oferă retur gratuit. Nu-ți place, îl schimbi! Simplu.

Pentru că returul nu este plăcut nici pentru clientul final, nici pentru magazin, mai jos găsești câteva întrebări care te pot ajuta să-ți comanzi ceasul perfect din prima:

1. Ce dimensiune vrei să aibă cadranul?

Ceasurile au o varietate de dimensiuni și forme, iar dimensiunea cadranului este adesea neglijată. Doar pentru că se poartă un cadran mare, bărbătesc, nu înseamnă că este potrivit și pentru tine.
Pentru a scăpa de dubii, măsoară-ți încheietura. În mod normal, încheietura unui bărbat trebuie să aibă aproximativ 15-19 cm, iar încheietura unei femei poatea avea între 14-18 cm. Dacă ai o încheietură mai mică de 15 cm trebuie să eviți cadranele mai mari de 40 mm, însă dacă ai o încheietură mai mare de 15 cm, atunci poți alege un ceas cu un diametru de 42-45 mm.

2. Curea din piele sau metalică?

Depinde la ce ținută vrei să porți ceasul. Dacă ești o fire activă, sportivă și pasionată de tehnologie, atunci un ceas Garmin este cel mai potrivit. În acest caz e bine să optezi pentru curelele din piele sau silicon, altfel există riscul să lovești cureaua metalică.

Dacă îți dorești un ceas elegant, atunci cea mai bună opțiune este cureaua metalică. De regulă, ceasurile elegante sunt destinate pentru a completa o ținută formală, având un aspect clasic. Dacă nu știi ce să comanzi, poți opta pentru un ceas Fossil de pe watchshop.ro fie cu o curea metalică argintie, fie aurie, în funcție de preferințe.

O altă noutate când vine vorba despre ceasuri este ceramica. Dacă îți dorești un ceas rezistent la zgârieturi, atunci brățara din ceramică este cea mai potrivită pentru tine.

3. Ce buget aloci pentru un ceas?

Există ceasuri de calitate și la prețuri mai mici, însă depinde ce înseamnă pentru tine „ieftin”. Un ceas de calitate costă. Așa că poate ar fi bine să nu te grăbești dacă nu ai suma necesară și să începi să economisești bani.

4. Ce culoare alegi?

Ceasul arată o parte din personalitatea celui care îl poartă, așa că acordă atenție stilului tău. Dacă bijuteriile tale sunt din aur, optează pentru un ceas din aur. Dacă ești o fire sportivă și preferi hainele lejere, optează pentru un ceas cu o curea din material textil, silicon sau cauciuc.

Leave Your Comment