Cum să te țină bateria unui iPhone 6 mai mult

Apple a dat lovitura cu noul iPhone 6 și cu toate că are recenzii foarte bune, bateria nu se ridică la nivelul așteptat.

Spre deosebire de telefoanele concurente, iPhone 6 are o problemă cu durata de viață a bateriei, cu atât mai mult că noul sistem de operare, iOS 8 este foarte pretențios când vine vorba despre baterie.

Ce poți face să te țină bateria unui iPhone 6 mai mult:

1. Sistemul de operare iOS8 îi permite utilizatorului să identifice ce aplicații consumă cel mai mult bateria. Eliminarea acestor aplicații va contribui la creșterea duratei de viață a noului tău iPhone 6.

Poți verifica asta mergând la Settings>General>Usage>Battery Usage

2. Push Email: dacă nu ai neapărată nevoie de aceste notificări, poți accesa Settings, Mail, Contacts, Calendars, Fetch New Data

3. Luminozitatea ecranului: ajustarea luminozității este o modalitate perfectă de a-ți păstra bateria cât mai mult timp. Se recomandă să renunți la auto brightness și să lași luminozitatea la un nivel mai scăzut. Pentru aceasta, trebuie să accesezi Setting, Display & Brightness.

4. Oprește 4G LTE: această setare consumă mai multă baterie decât un Wi-Fi. Dacă vă puteți lipsi de acest serviciu, accesați Settings, Cellular, Enable LTE; OFF.

baterie-iphone-65. Folosiți modul Avion: Atunci când încărcați telefonul, se recomandă să-l lăsat pe funcția avion din Control Center. Bateria se încarcă mai repede și are o durată de viață mai mare.

6. Reboot: există utilizatori care nu și-au închis sau restartat niciodată iPhone-ul de când și l-au achiziționat. Restartul este unul dintre cele mai vechi trucuri privind tehnologia. De asemenea, poți închide iPhone-ul și să-l deschizi după câteva minute.

Tu ce trucuri știi?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment