Cum sa te racoresti daca nu ai aer conditionat acasa – Afla cateva trucuri utile

Cum sa te racoresti daca nu ai aer conditionat acasa – Afla cateva trucuri utile

Daca nu detii un aer conditionat acasa, poti achizitiona un ventilator care te mai poate scapa de caldura insuportabila.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa impiedici caldura sa mai intre in casa. Poti face acest lucru, lipind folie de aluminiu pe geamuri, astfel soarele nu va mai patrunde in casa.

Evita sa gatesti mancare care necesita coacere multa, orice forma de abur va face sa fie atmosfera si mai apasatoare. Cand gatesti nu uita sa lasi hota deschisa si daca se poate inchide usa la bucatarie pentru a nu intra caldura in restul casei.

Consuma bauturi la o temperatura putin mai scazuta decat cea din camera. In momentul in care bei lichide foarte reci, organismul tau va reactiona invers:nu te va racori, ci va incerca sa combata senzatia de rece.

Daca folosesti un ventilator, incearca sa il lasi sa se invarta spre toata camera si nu direct spre tine, astfel vei evita sa ai dureri de cap.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment