Cum să te îmbraci ieftin, dar cu stil în această vară

haine ieftine

Când vine vorba despre stil contează mai puțin bugetul pe care îl aloci hainelor și mai mult felul în care îl cheltuiești. Și se întâmplă, să fim serioși! Presiunea socială face femeile să cheltuiască mai mult decât este necesar.

Te duci la facultate și te trezești prinsă în competivitatea ținutelor extravagante și unice ale fetelor, deși salariul de student nu e prea mare. Te duci la muncă și cu toate că îți oferă un salariu foarte mic, au pretenția la un dress code elegant. Devii mamă și bugetul devine din ce în ce mai mic, deși trebuie să-ți schimbi garderoba lunar, în funcție de transformările prin care trece corpul tău. Și unde mai pui că se poate apărea oricând un eveniment la care trebuie să îmbraci o ținută de cocktail obligatorie? Numai femeie să nu fii!

Pentru aceste situații și nu numai, ține cont de aceste sfaturi ca să știi cum să te îmbraci ieftin, dar cu stil:

1. Descoperă-ți stilul
Este foarte important să știi în ce fel de haine te simți cel mai bine. Să fie casual? Sau elegant? Sau poate preferi hainele comode? În momentul în care îți cunoști stilul foarte bine, niciun articol cumpărat nu va mai fi în zadar. Cu siguranță ai pățit-o și tu! Te duci în magazin, cumperi ceva și îți dai seama după o perioadă că nu ai unde să îmbraci articolul respectiv.

2. Cumpără haine versatile
Primul pas este să-ți cumperi piese de bază: tricouri albe, o fustă mini sau midi, dacă îți permite înălțimea, un sacou care să-ți vină perfect, blugi cu o croială clasică, pantofi stilettos negri, pantofi sport albi.

Al doilea pas este să cumperi haine pe care le poți combina în mii de feluri. De câte ori nu ai văzut salopete elegante purtate atât cu pantofi cu tocuri, cât și pantofi sport?
Salopeta poate înlocui cu succes o rochie dacă este purtată cu tocuri cu o singură condiție însă: să alegi accesorii elegante.

Pe de altă parte, poți purta o jachetă de blugi peste salopetă și optezi pentru o pereche de pantofi sport. Astfel obții o ținută de smart-casual pe care o poți purta în timpul zilei.

Tricourile basic sunt la fel de importante pentru că le poți purta aproape cu orice, iar un tricou de pe miniprix.ro basic, în nuanțe uni, nu costă mai mult de 25-30 lei. Tricoul alb îl poți purta cu o fustă de blugi midi, mulată și pantofi sport și obții o ținută lejeră de zi. Îl mai poți purta cu jeans și cu un sacou cu un croi masculin, iar în funcție de eveniment, tu alegi dacă să porți tocuri sau pantofi sport.

3. Atenție la preț
Investește puțin în articolele basic, însă ai grijă să ai câteva haine de calitate. Nu de puține ori e mai bine să ai câteva produse elegante și mai scumpe decât multe și de proastă calitate.

4. Fă cumpărături online
S-ar putea ca magazinele online să aibă prețuri mai bune decât în magazinele offline din simplul motiv că nu există chirii și salariați mulți, deci își permit să vândă mai ieftin.

5. Fă cumpărături în afara sezonului
Această regulă nu se aplică și în cazul femeilor care adoptă trendurile trecătoare, însă dacă nu ții la această regulă, poți face cumpărăturile în extrasezon. Vei găsi multe lucruri de calitate la prețuri mult mai mici.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

Leave Your Comment